Bogve kaj ga je res srala, da jo niso spustili v ZDA, če je sploh tja šla. (lahko je tudi vse zlagano.) Mogoče so kaj prepovedanega pri njej našli, se je neprimerno obnašala, narobe izpolnila vstopni kartonček (napisala da bo delala? da je komunistka ....) ali pa je pri kakem prejšnjem obisku v ZDA šlo kaj narobe, se vrnila domov po preteku dovoljenega časa za bivanje v zda, bila prejšnjič vpletena v kak kriminal... veliko je razlogov, da te na meji zavrnejo, ampak only fans ni eden od teh razlogov.Tudi najbrž, saj so Amerika. Niso jo pa obrnili zaradi onlyfans profila, to si pa lahko siguren. Je samo zaspinala za malo reklame.
Samo da $$$ ostanejo v USA. Skrbijo za svoje I guess..Dokler se ga fafa predsedniku je OK.
Pa kandidatu za predsednika je tudi OK!
Pa 8mm ni problem!
SIC!
A ti bi....svi goli, pa ko šta voli?demokratičen pristop
of topic, a dejansko se pregleduje telefone???
Jaz sem moral odpreti LinkedIn profil na telefonu, ki sem ga navedel kot referenco v ESTA. Še danes ne vem s kakšnim namenom.of topic, a dejansko se pregleduje telefone???
1. Potni list velja 10 let, tako da slabo ves.vem, da ce imas iranski stempl noter tudi ce je 15 let star. nema usa zate.