Denarno nadomestilo Zavod

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Saj je začel folk ugovarjat na delavnice, jih je že manj... Že takrat ko so mene dali na RUJ, mi je blo žal, da nisem bolj ostro nastopu...

Pri potnih je poleg stvari navedenih zgoraj tudi problem, da so t.i. njihovi plačilni roki za potne stroške veliko predolgi. Čakaß lahko tudi več kot 1 mesec na tisto mizerno izplačilo...

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
gaspodna: ja denarno nadomestilo 6 mesecev, vmes iščem da...

1 prošnja tedensko z lahkoto, sem itak prijaviljen

mojedelo, zaposlitev, mojazaposlitev itd.

Dečko, poslušaj kaj ti bom povedal iz lastnih izkušenj, obrni se raje na prijatelje, znance, sorodnike, boš prej našel službo kot pa na raznih portalih, ker tisto kaj oni tam objavljajo ni nič res, to morajo oni dati ven. Od kraja sem pisal prošnje, sedaj pa nobene več in me vsi pustijo na miru, ker sem jim povedal, da na uro lahko gledam jaz doma.
Bom ti pa povedal iz lastne izkušnje, eno podjetje je rabilo delavca za pranje plastičnih sodov, ali se vam sanja katera stopnja izobrazbe je bila zahtevana...... ne boste verjeli, 7 stopnja, za pranje sodov, pa kje mi živimo???

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.653
113
To pa zato ker so v razpisu zamolčali da bo ko bo opral vse sode....še mal IT centralo nastavu......pa v pisarnah wifi mrežo porihtal...pa

Za vsak slučaj....nikol se ne ve kaj vse te doleti za ta dnar
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
In imeli so sorodnika s VII. stopnjo "izbranega", vendar je bil mogoče potreben razpis zaradi kakšnih subvencij.
Aja pa plača 760.
brutto in to v troizmenskem delu...
Ko pa so zaposlili sorodnika, pa se je od od 9 do 3 popoldan po FB pasel v službi... plačo dobil pa 2 jurja ali pa več.. pa služben avto v vredsnosti 50kE, iphone 7S

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
nuvi3790: sem že to vse....tudi vsem dobaviteljem, s katerim je comshop delal itd.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Morda ni slabo, če kar povprašaš na 4 oči. Kolegica, je več ali manj vedno našla službo, da je kar vprašala na licu mesta, če potrebujejo koga, res pa, da več ali manj bolj v kaki trgovini ala big bang oz. kak city park in podobno. Ni kaj, če denar ne smrdi in ni težko delati in nujno rabiš novce zaradi poplačila krede je tud v to šla. Zdej mislim, da je vodja trgovine in ji ni hudega.
Ja, kaj sem hotel povedat, da te prošnje so tako tako, moja je iskala in pošiljala, je npr. od 30 poslanih, dobila morda par odgovorov in vse negativne oz. en s preizkusno dobo vendar brez prpotiplačila in pred tem še neka uvajanja/tečaj...wtf.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:

Dečko, poslušaj kaj ti bom povedal iz lastnih izkušenj, obrni se raje na prijatelje, znance, sorodnike, boš prej našel službo kot pa na raznih portalih,...

To sem hotela jaz napisati, samo malo bolj prostaško in baje povsem neprimerno za 21. Stoletje civilizirane družbe. Jaz osebno sem dobila najboljše delo "za šankom". 15 let kasneje je praksa se vedno enaka čeprav sem kdaj pa kdaj na drugi strani. Prošenj, ki jih najdem v kaslcu ne berem, oglasov ne dajem, ni bilo pri meni se nobenega na ta način, pa vedno sem dobro in resno pomoč dobila...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Sam sem jo moral iskati - to je ZAHTEVALA tista, pri kateri sem se javljal.
Pa pridem k njej in rečem, da sem našel in da bi se rad "izpisa"l!. Naj kar pustim, ker gre to avtomatično- pravi. Pa dobim obvestilo iz Zavoda, da so me ven vrgli, ker se nisem javljal. Kure, da ne rečem, drugače.
Iz pomoči mi obvestijo, da mi ne morejo nakazat pomoči, ker je bančni račun ukinjen - sem se preselil. Torej bi komot lahko dobival pomoč še naprej.
Ma I-D-I-O-T-I. Pol ni čuden da jih lahko še cigoti in čufurji nategnejo.