Denarno nadomestilo Zavod

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ko se prijaviš itd.....kaj je bolje, da ti oni iščejo službo pa nonstop morijo ali napišeš, da si jo kao sam?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.653
113
najbols je da je oboje...oni iscejo in se sam...

btw za tiste k ocenjo da so aktivni iskalci in se trudjo se tud oni potrudjo in te lahko kje naprej porinejo ce se da...

pa ni res da sluzb ni...sluzb ni blo okol 2010-2011

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
>>>pa ni res da sluzb ni...sluzb ni blo okol 2010-2011

Težave pri zaposlovanju imajo tako delodajalci kot iskalci služb. Prvi bi radi zaposlili sposobne, kreativne, obetajoče ljudi, ki ne bi hodili v službo samo "vegetirat". Slednji pa za najvišjo plačo ...
nahrung002.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Hvala za napotke.

Sej meni je tudi v interesu, da nekako čim prej dobim službo...ker ko enkrat zapadeš v socialno pomoč, si gotof.....

Če ima kdo karkoli, naj mi ZS lepo prosim....Gorenjska, LJ....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Na mejo....
Komot lahko pustis da te oni obvescajo o ponudbah. Ne bos veliko dobil. Vsaj jaz sem dobil najveckrat neustrezne ponudbe.
Ce želiš spremljati objave na zavodu, si na www poklikaj paramtre pa te bo "vsako" jutro v mailboxu cakal svez seznam ponujenih sluzb.

Kar zacni preko VIP in drugih vez iskati.
Koliko pa je služb pa najlazje ocenis preko razmerja ponudba: povprasevanje.
Je še 1:100?
Poleg tega je bilo vsaj pred leti vsaj cetrtina objav na zavodu primernih za kontrolo inspektorjev in ne za zaposlovanje novih ljudi.
Sem spoznal kar nekaj delodajalcev. Marsikdo bi najraje videl da bi se za njega malico nosil v sluzbo. Plačilo je bilo sicer obljubljeno, ce pa bi bilo izplačano pa se bojim da ne.... Vsaj glede na to da je vsakih nekaj mesecev iskal delavce....

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
najbols je da je oboje...oni iscejo in se sam...

btw za tiste k ocenjo da so aktivni iskalci in se trudjo se tud oni potrudjo in te lahko kje naprej porinejo ce se da...

pa ni res da sluzb ni...sluzb ni blo okol 2010-2011

Pridi probat srečo sem na severo-vzhodni del slovenije....

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
jado najboljše da kar iščeš službo, pa tak da greš osebno tja kjer pač hočeš delat..
Sn dal to skozi, jeba je to

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Napišeš naj jo oni iščejo (itak so plačani za to), pa ne polagaj posebnega upanja v uspeh. Pozanimaj se, koliko prošenj mesečno šteje, da te vodijo kot aktivnega iskalca zaposlitve. Potem pa sam pišeš prošnje in kopije po mailu pošiljaš še njim. Pa za kontakt jim daj GSM, ne pa fiksnega telefona (če fiksnega sploh imaš)

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
samo GSM imam da...upam, da ne bo kaka huda številka 50 prošenj itd....

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.653
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Po spominu - ena na teden?

Če si sarkastičen......?

Pojdi na stran ZRSZ...mojedelo...itd.....in se postavi v vlogo iskalca zaposlitve......boš hitro ugotovil da je še ena prošnja na teden uspeh....pa ne rabiš bit nekaj extra zbirčen.....

3/4 jih je etak takih kot iz une softijeve teme o šihtih v IT

300let izkušenj......osnovna šola (še raje Š status)......reševanje vsega živega v firmi od skladišča do pisarn do.....plača 800 brutto
smile-1.gif

Izpadeš (glede na pogoje) tud če se prijaviš

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Po mojih dosedanjih izkušnjah: Na zavod se prijavljaj le če potrebuješ socialne transferje ali denarna nadomestila, krijejo pa sicer
tudi potne stroške razgovorov...

Bolj neuporabne/neučinkovite ustanove z vidika iskanja dela se mi zdi da nimamo v Sloveniji...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Po spominu - ena na teden?

Če si sarkastičen......?

Pojdi na stran ZRSZ...mojedelo...itd.....in se postavi v vlogo iskalca zaposlitve......boš hitro ugotovil da je še ena prošnja na teden uspeh....pa ne rabiš bit nekaj extra zbirčen.....

3/4 jih je etak takih kot iz une softijeve teme o šihtih v IT

300let izkušenj......osnovna šola (še raje Š status)......reševanje vsega živega v firmi od skladišča do pisarn do.....plača 800 brutto
smile-1.gif

Izpadeš (glede na pogoje) tud če se prijaviš

Pišem o pogojih, da te na zavodu smatrajo za aktivnega iskalca zaposlitve.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
gaspodna: ja denarno nadomestilo 6 mesecev, vmes iščem da...

1 prošnja tedensko z lahkoto, sem itak prijaviljen

mojedelo, zaposlitev, mojazaposlitev itd.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:krijejo pa sicer
tudi potne stroške razgovorov...

Bolj neuporabne/neučinkovite ustanove z vidika iskanja dela se mi zdi da nimamo v Sloveniji...
se strinjam
Glede potnih stroškov:
Napotijo te na "delavnico", potne stroške ti priznajo po "najkrajši" poti kjer je prepovedan promet razen za lokalni promet (policaji precej redno baje preverjajo voznike) . in ti ne plačajo 12 km.
sem opozoril delavko na zavodu, pa je rekla da to ve in da lahko samo po najkrajši poti izplača potne stroške. Že tako dobiš vsega skupaj 14c/km, potem ti pa še tretjino poti ne plačajo.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.653
113
14c/km je tarifa za kamijone v prometu......hočeš rečt da je tvoja Opelica bolj požrešna kot kamijon z 30L/100km
sprasujem se.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Aha, zato ima lpp tarifo 100 evrov /Km...
Ko bom rabil kamion, se bom spomnil nate. 14centov na km je odlična cena.
Ker sem brez službe, sem brez avta.
zdaj pa mi za 14 centov (dejansko 10, ker tretjino poti ne plačajo) zrihtaj prevoz . al je to bus, vlak, taxi, ali pa tvoj tovornjak mi je čisto vseeno. Če bi bil moj sosed, bi prišel k tebi po tovornjak oziroma po I30
evil.gif

In to večkrat. /vedno.
Ker za 10 centov na km se mi absolutno ne splača lastiti avta. Je veliko bolje rentati.

Nazadnje urejeno: