Šel je v tujino da bi nekaj zaslužil po tem pa si tam najame 50m2 veliko stanovanje. Nič nisi napisal da jih je več v tem stanovanju. Ker če je sam, potem....Citat:
Aja pa še najemnina...sitnica...1500€ za 50m2, brez stroškov, v predmestju. Od tam še lepi kos vožnje do šihta.
Sam sem si kupil v lj garsonjero s s 30m2 (balkon in klet všteta v površino). On pa v Nemčiji najame 50m2. Upam da jih je vsaj 5 notri in da plača 300 evrov najemnine.
Ker če hočeš nekaj zaslužiti, potem pozabi na gostilne, potovanja.....če pa bi rad živel v tujini je pa druga pesem.
Jaz sem tudi v slo delal pri starosti okoli 20 let leto vecc ali manj po 300+ delovnih ur (služba in fus) leto ali dve . Potem ti enkrat jermen dol pade. Ampak do takrat je fajn da imaš že nekaj kupčka.ce bi ga zagonil za sankom in po gostilnah,potem....
In ja, če se misliš vrniti, in če greš v tujino z "20" leti, potem živiš v samskem domu oziroma imaš 10m2 flata, delaš po vsaj 12 ur dnevno, vsaj 6 dni na teden....
In tisti kateri so si v tujini zaslužili za hiše in Mercedes jih je najbrž veliko po tem sistemu delalo.
Pa Radensko zulilo doma, ne pa ginesa in Heineken po barih..
Imam nekaj zlahte v Nemčiji. Pred pol stoletja je delal kot crna živina, danes je drug sel precej šolan v tujino in je na "vodstvenem' položaju in lredvidevam da jima nič ne manjka pri dobrih 40 letih (imata flat preko 100m2 v Frankfurtu). Mogoče jima manjka mladina, ne vem zakaj je nimata./odločitev ali zdravstvene težave?)
Nazadnje urejeno: