delo na cesti...

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
se peljem danes proti bledu in na avtocesti tik za odcepom proti radovljici tabla za omejitev 80 kmh. ker je pred mano lep raven odsek ne vidim ničesar, za kar bi moral zmanjšat (pač balkanec). pred mano en nemec zavira in lepo pelje po omejitvi (verjetno, ker je bil edini, ki je zmanjšal
smile-1.gif

no, da skrajšam...delo na cesti se začne šele čez 4 km. se pravi 4 km vožnje naravnost z 80 na uro. ne bi rekel, da je poletje in ful naval folka, da bi se že prej morali sortirati (ne, sortiranje pride čez 4 km) ali kakšen nevaren ovinek, da bi morali toliko prej zmanjšati hitrost. ne, tudi za videti ni nič, ker imaš breg na obeh straneh
smile-1.gif

a je to tipična fora za postavitev mobilnega radarja?
confused-1.gif

pa saj nisem jezen...če ne bi bil pozoren, bi priletel v nemca, ki je pravilno zabremzal in zmanjšal na omejitev
wink-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Reševanje obolelih in helikopterski prevozi med bolnišnicami
2.10.2015 22:06

RADOVLJICA
Sopotnika je na AC Jesenice - Lesce pri zožanju ceste stisnilo pri srcu, Lesce, Radovljica

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
se peljem danes proti bledu in na avtocesti tik za odcepom proti radovljici tabla za omejitev 80 kmh. ker je pred mano lep raven odsek ne vidim ničesar, za kar bi moral zmanjšat (pač balkanec). pred mano en nemec zavira in lepo pelje po omejitvi (verjetno, ker je bil edini, ki je zmanjšal
smile-1.gif

no, da skrajšam...delo na cesti se začne šele čez 4 km. se pravi 4 km vožnje naravnost z 80 na uro. ne bi rekel, da je poletje in ful naval folka, da bi se že prej morali sortirati (ne, sortiranje pride čez 4 km) ali kakšen nevaren ovinek, da bi morali toliko prej zmanjšati hitrost. ne, tudi za videti ni nič, ker imaš breg na obeh straneh
smile-1.gif

a je to tipična fora za postavitev mobilnega radarja?
confused-1.gif

pa saj nisem jezen...če ne bi bil pozoren, bi priletel v nemca, ki je pravilno zabremzal in zmanjšal na omejitev
wink-1.gif
da ni bila pod tablo za omejitev še dopolnilna tabla 4km, pa si jo ti spregledal zaradi prevelike hitrosti
smile-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Kaj takšnega pogosto postavijo, če gredo recimo kosit ali počet kaj takšnega, da se premikajo. Je pa običajno dopolnilna tabla z navedbo dolžine.
Recimo postavijo na začetku klanca na Vršič, srečaš pa jih pod vrhom. Ampak težko pa premikajo tisto za seboj. Tudi v tujini je polno tega.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
2 al 3 dni nazaj so tam kosili, tako da je verjetno še od tega ostalo.
Je pa mene bolj zmotilo to, da so pri Jesenicah šli prenavljat čisto soliden odsek AC, medtem ko imamo preostale ceste povsem v ku*cu.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Je pa bila danes na zacetku omejitve 60 na tem odseku postavljena radar kanta. Zahval se nemcu ...
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Reševanje obolelih in helikopterski prevozi med bolnišnicami
2.10.2015 22:06

RADOVLJICA
Sopotnika je na AC Jesenice - Lesce pri zožanju ceste stisnilo pri srcu, Lesce, Radovljica

Sedaj se bo stiska s srcem pojavila doma, ko dobis pozdrave od lastnika škatle s fotkicem

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
oh, kako radi mi privoščite pozdravček in slikico iz upravne enote radovljica
wink-1.gif
čisto alterjevsko, priznam in sem kar ganjen od take dobrote. res, le kaj bi jaz brez alterja? [sledi globok miselni trenutek......in se žarnica prižge...in koj ugasne]
skratka....bolj me je matralo to, da ne (z)morejo table postavt kak kilometer preč in opozorit na zoožanje. ne pa da se kot joc in joc pelješ 80 kmh tiste 4 km. in ja, očitno so bolj leni.
sicer sem pa zavil na bled. ne bo slikic. bo sedaj kerga kap?

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
zgleda nekdo z darsa bere alter. včeraj sem se peljal na gorenjsko in sta bili tabli za 80 in delo na cesti obrnjeni stran od ceste.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Za tisto so dobili eu sredstva. Za mostove katere je postavila pa marija terezija jih oa se nismo dobili.
25 let star asfalt na avtocesti ni dober, pa četudi je brez lukenj. Tako kot 7 let stara zimska guma s polnim profilom ni več dobra.