Delno zazidljiva parcela

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ok, torej kupuješ parcelo, za katero kmet še ne ve da jo prodaja.
smile-1.gif

Po moje bi bilo vseeno najprej najbolje do kmeta stopit pa ga povprašat po letini, zdravju, mladih puncah in mimogrede tudi o prodaji parcele.
wink-1.gif

Če mu ni nujno jo boš verjetno malo preplačal. O parcelaciji je v eni drugi temi, odvisno od tega ali je meja obstoječe parcele že urejena, koliko novih mejnikov,... 500 - 1000€ na našem koncu za nekomplicirane zadeve. Zdaj al plačaš ti direkt, ali kmet to "zapakira" v ceno je na koncu vseeno. Če kupiš celoto ni potrebe po parcelaciji, le projektant mora v IDZ točno določit in utemeljit kje se nahaja gradnja - na dovoljenem delu.

Ko boš to opravil ti bo tudi lažje ugotoviti, če ti bo "Joško" dal služnost za kabel in vodovod,...Saj ne gre za kreganje, ampak če te že v začetku nimajo radi, verjemi, da te ne bodo vzljubili kasneje.
Ja, imaš prav, kmet še ne ve, da prodaja
cool-1.gif

Ampak je v preteklosti že prodal nekaj te njive in gor že stojijo bajte. Mogoče bo pa še meni prodal. Najbolje, da pošljem ženo v izvidnico, da mu mal namigne s plavimi okami
grin1.gif

Saj vem, da moram najprej njega prepričati, ampak preigravam vse možne variante.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
karkoli pametnega napisati je v tem primeru nemogoče.
Parcela se niti še ne prodaja, je prevelika, ne vemo lokacije, velikosti parcele itd itd. Dokler se tip ni z lastnikom pogovoril, on ne ve nič, mi pa še manj.
Če misli tip bajto delat, naj ima zagotovljenih 100 jurčkov, da bo lahko kaj naredu....

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Daj še reči, da je plavooka njegova hči.
smile-1.gif

LI čimprej 22,66 al nekaj takega, pa obvezno naj dajo grafični del zraven. Pol pa lepo na tiho do kmeta, pa ga uloviš na levi nogi. Ampak kot rečeno on ziher ni neumen.

Lanos - narekovaje se nauči brat. Če je nekaj v narekovajih lahko pomeni ravno obratno kot je zapisano. Drugače pa prispodoba "neumen kmet ima debel krompir".

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
a lahko vsak za vsako parcelo dobi LI????

@McGiver... sej je OK. Na alterju brati razne narekovaje, pomišljaje, oklepaje od vsakega je lahko čisto drugačen pomen enega od drugega.
Me pa veseli, da ima "neumen kmet najdebelejši krompir"