Delnice Radenske

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Pomoje raje pozabi, ker tudi če že najdeš kupca vse skupaj ne bo niti za provizijo oziroma stroške transakcije. Če pa že, potem je edina varianta da greš do najbližje BPH in tam vprašaš (odprejo ti račun za enkratno transakcijo, ob prodaji plačaš provizijo,....)....oziroma ti bodo povedali po kaki ceni je bil zadnji posel, če je sploh bil kakšen (glede na to da so ob umiku z borze leta 2005 te delnice sami odkupovali po 2.000 sit). Mislim da drugače ne bo šlo.

Sam sem imel isto štorijo z delnicami Gorenjskega tiska, s tem da so mene v Gorenjskem tisku nategnili, ker so mi rekli da ni treba na skupščino (oziroma so bili vedno vsi na sestankih ali dopustu in nihče ni nič vedel), ker naj bi lahko tudi po skupščini rekel da se ne strinjam z odkupom, po skupščini pa so rekli da ne bodo odkupili, ker se tam nisem izrecno nestrinjal z odkupom. Bili so pa dolžni odkupit, ker je šlo za iztisnitev malih delničarjev
bonk.gif
No, mal sem imel sreče in sem potem vse prodal preko BPH, ki je po nekaj mesecih našla kupca (bilo jih je tam nekje za 2 jurja, pridobljene pa so bile še s certifikati).

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Probaj pri Mdvešek Pušniku. Prek njih sem enkrat prodajal delnice, ki niso kotirale in se je vmes zamenjalo lastništvo.

Cena pa hm, kokr dobiš dobiš.

Zakaj pa jih nisi za Laško zamenjal takrat ko je bilo to aktualno in so bil nekaj vredne?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Probaj pri Mdvešek Pušniku. Prek njih sem enkrat prodajal delnice, ki niso kotirale in se je vmes zamenjalo lastništvo.

Cena pa hm, kokr dobiš dobiš.

Zakaj pa jih nisi za Laško zamenjal takrat ko je bilo to aktualno in so bil nekaj vredne?

medvešek pušnik ne obstaja več

avtorju
pozabi. jaz jih imam nekajkrat več. nisem bil v slo v času zaključevanja biznisa in so mi ostale. danes jih ne kupuje nihče. laško je izstisnil male, sam pane kupuje.