Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam Shuttlov XS35GTV2, ki ima Intel Atom D255 procesor z integrirano NVIDIA ION2 grafiko, pa ima lepo gor nvidiin driver. Posledično n.pr. lepo letijo vsi Full HD filmi.
Citat: Uporabnik netko pravi:
sem prepričan da imaš integrirano grafiko kar pomeni intel HD driver
dicrete graphic od nvidie pa kar dol daj ker ti samo smeti vse skupaj
Ja ne vem..malo sem zmeden, ker v biosu je omenjena samo NVIDIA 310M grafika. Original driverji pa naložijo Intel HD accelerator. Sem nekaj čaral z NVIDIA driverjem (tudi z DELL-ove strani) in je po pol ure zajebancije delal - bistveno hitreje kot prej! V device properties sta bili potem obe grafični napisani...WTF??!
Takole je: The Intel Graphics Media Acceleration HD graphic chip is integrated in the Core i Arrandale processors. Whilst it's used by most models, it remains disabled in the test device. Instead, a Nvidia GeForce 310M provides the pixel data. Še vedno pa ne vem, kako preklopiti samo na NVIDIA grafo?
Citat: Uporabnik eCoyote pravi:
Takole je: The Intel Graphics Media Acceleration HD graphic chip is integrated in the Core i Arrandale processors. Whilst it's used by most models, it remains disabled in the test device. Instead, a Nvidia GeForce 310M provides the pixel data. Še vedno pa ne vem, kako preklopiti samo na NVIDIA grafo?
Ne rabis. "Optimus" je ravno narejen zato, da ti spara energijo ko samo tipkas v Wordu ali klikas po desktopu, in da ti omogoci maksimalno hitrost, ko je to potrebno.
Če daš taki CPU v desktop, ki nima VGA/HDMI na plati, tudi ne bo šlo, ampak bo delala le grafika na PCIE kartici.
Zato pa sem vprašal po točnem modelu, kot prvo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.