Pozdravljeni, ponovno se je začelo dogajanje...
Javljam samo informativno, kot zanimivost. Danes je "telekomovec" ponovno klical kar na naš navaden telefon (dobil je mamo), čeprav številke ni v imeniku. Klical je osebno, zanimivo pa je, da že ko je prvič prišel, je vedel moje ime, ime sestre, vse to si očitno beleži. Ne vem pa, zakaj ni klical mene, glede na to, da ima mojo mobilno številko.
Zelo ga je ziritiralo dejstvo, da sem jaz pisal na tale naš forum o pripetljaju. Lahko bi rekel, da to tu gor ni moj dogodek, ampak sem se odločil drugače. Tako da fantje, "telekomovec" bere kaj pišemo, moramo se ga bat.
BIG "TELEKOMOVEC" WATCHING US!
Velik problem je tudi, da je enega od sosedov vseeno res prestrašil in ta sosed naj bi se sedaj odločil za lastni internet pri Siol-u. Podpisal pa še ni. "Telekomovec" pa je izvedel (vohunjenje?), da bom temu sosedu pojasnil, da ima Amis boljšo ponudbo za manjši denar. Še raje bi mu sicer predlagal T2 (meni osebno najboljši ponudnik), vendar pri nas zaradi oddaljenosti to ni možno.
Sam zase pa vem, da nikoli in nikdar več ne bom imel ničesar od Telekoma. Nekaj časa sem imel mobilno naročnino pri Mobitelu in mi je žal, da nisem prej prešel na Simobil in Tušmobil.
Tudi sosedu, katerega dostopno točko uporabljamo za omrežje, sem že pojasnil za možnost Amisa. Žal ima on dveletno vezavo na Siol.
Dogodek se mi zdi toliko izstopajoč, da vas želim obvestiti, kaj se lahko dogaja v naši demokratični državi in to s strani državnega podjetja oz. vsaj uslužbenca. Jaz sem zelo razočaran nad situacijo, zaradi vedenja določene osebe ne bi rad rekel nad Telekomom (čeprav sem zaradi česa drugega), vsekakor pa nad "telekomovcem". Njegovega nadrejenega sem nad situacijo obvestil dobronamerno, želeli smo imeti mir pred njegovim nadlegovanjem in grožnjami. Milim pa, da bom sedaj moral obvestiti še policijo. Morda bo vsaj tu deloval zakon.
LP