Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Hitijo, ker morajo, da se bo pred volitvami lahko pozabilo, da boste stadion plačali tudi Ljubljančani (kar je v nasprotju z županovimi obljubami): http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042335199
Tale izjava zmaga: "Mestna občina nima izkušenj z gradnjo stadionov in športnih dvoran, saj vemo, da je od zadnjih zgrajenih minilo več desetletij."
.
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
In še marsikdo je delal oz. smo delal včeraj.
Povej kaj novega.
kakšna arheološka izkopavanja? ko sem bil na gradbišču kak mesec nazaj, so delali na polno, nobenega sledu ni bilo o kakem arheologu. zadnji mesec jim je tempo bistveno padel, zaradi slabega vremena.Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Na Kongresnem potekajo še arheološka izkopavanja, baje jih pa že mal terajo, da bi se začel delat garažno hišo
ej, kdo je izvajalec temeljenja za mesarski most? imaš mogoče kako kontaktno številko od vodje gradbiščaCitat:
Uporabnik franci pravi:
Ja sem tudi bil dežurni včeraj, vendar mi ni bilo treba it na gradbišče (Mesarski most), ker se je pokvaril stroj za kopanje pilotov.
So pa včeraj iz betonarne v Črnučah zvozili 210 kubikov betona na športno dvorano v Stožicah.
seveda, in ko bo odpadel omet ali kaj podobnega, bodo spet krivi izključno samo gradbinciCitat:
Uporabnik Jado pravi:
Če bo ta štadion kvalitetno narejen, kandidiram za papeža
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
čakajte malo čakajte. delate ja samo delate v PISARNI NA TOPLEM!!!!! edin fizični napor vam je klik na miški! tile fantje morajo pa delat na mrazu pri -5 (toliko je bilo vponedeljek) na vetru, snegu, dežju... s tem da delajo težko fizično! in na koncu dobijo 500€(če dobijo)!!!!! TI PA DOBIŠ 1000€ ok ali pa 900€!!!!! ne primerjajte se!
Citat:
Uporabnik sass pravi:
kakšna arheološka izkopavanja? ko sem bil na gradbišču kak mesec nazaj, so delali na polno, nobenega sledu ni bilo o kakem arheologu. zadnji mesec jim je tempo bistveno padel, zaradi slabega vremena.Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Na Kongresnem potekajo še arheološka izkopavanja, baje jih pa že mal terajo, da bi se začel delat garažno hišo
Citat:
Ravno včeraj so na Pop TV kazali neka okostja iz 4. stoletja, ki so jih ravnokar odkrili. Kazalo je, da delajo pod nekim belim šotorom. Zaključiti pa morajo do maja
Citat:
Uporabnik krizo pravi:
dej povej kakšen urnik imate to? od 6h do 24h?'
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Kaj pa je blo danes bo 8 zjutri cel kup enih modrih lučk in videl sem enega rešilca. Je kdo padel v tem snegu?