delavci na štadionu delajo

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz sem delal v nedeljo in v ponedeljek. Pa še vesel sem lahko, da imam delo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Eh, samo kak, če pa smo imeli referendum, da je nedelja dan za družino in mašo in podobno
sprasujem se.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
A ni bilo tisto samo za trgovine? Sam referendum je bil pa itak bedarija.
Drugače pa mislim, da se folk sploh ne zaveda koliko služb poteka ob praznikih, da lahko drugi ki delate samo med tednom tudi čez vikend normalno operirate
smile-1.gif
:)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja za trgovine, ampak za to gre ravno. Zakaj vi delavec X ne smel delati v nedeljo, delavec Y pa lahko, tudi v nočni?
In na koncu je nastal itak velik nič...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
ksz..

festa bo sele, ko bo redko kateri izvajalec (ne)prejel bilo kaksno placilo..

krizo

Pripravnik
18. jul 2007
429
0
16
sedim pred računalnikom
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Hitijo, ker morajo, da se bo pred volitvami lahko pozabilo, da boste stadion plačali tudi Ljubljančani (kar je v nasprotju z županovimi obljubami): http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042335199

Tale izjava zmaga: "Mestna občina nima izkušenj z gradnjo stadionov in športnih dvoran, saj vemo, da je od zadnjih zgrajenih minilo več desetletij."

.

tole so pr men slikal
smile-1.gif
bom mogu začet zaračunavat, da bom mel kej od tega štadiona

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.604
1.136
113
Titograd
Se najdejo tudi službe ko se dela 24 ur, razna dežurstva pa to..... pa se tistemu, ki bi mogo prit za tabo, kaj zgodi (zboli, prometna, karkoli pač) in lahko še par ur potegneš
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.092
113
v lokalni ostariji
čakajte malo čakajte. delate ja samo delate v PISARNI NA TOPLEM!!!!! edin fizični napor vam je klik na miški! tile fantje morajo pa delat na mrazu pri -5 (toliko je bilo vponedeljek) na vetru, snegu, dežju... s tem da delajo težko fizično! in na koncu dobijo 500€(če dobijo)!!!!! TI PA DOBIŠ 1000€ ok ali pa 900€!!!!! ne primerjajte se!

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Na Kongresnem potekajo še arheološka izkopavanja, baje jih pa že mal terajo, da bi se začel delat garažno hišo
kakšna arheološka izkopavanja? ko sem bil na gradbišču kak mesec nazaj, so delali na polno, nobenega sledu ni bilo o kakem arheologu. zadnji mesec jim je tempo bistveno padel, zaradi slabega vremena.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Ja sem tudi bil dežurni včeraj, vendar mi ni bilo treba it na gradbišče (Mesarski most), ker se je pokvaril stroj za kopanje pilotov.

So pa včeraj iz betonarne v Črnučah zvozili 210 kubikov betona na športno dvorano v Stožicah.
ej, kdo je izvajalec temeljenja za mesarski most? imaš mogoče kako kontaktno številko od vodje gradbišča
telephone7.gif

lahko na ZS?

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Če bo ta štadion kvalitetno narejen, kandidiram za papeža
smile-1.gif
seveda, in ko bo odpadel omet ali kaj podobnega, bodo spet krivi izključno samo gradbinci
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Glede na vsesplošno gonjo prodi Zokiju bo najbrž tisti omet v medijih pokasiral samo on.
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.604
1.136
113
Titograd
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
čakajte malo čakajte. delate ja samo delate v PISARNI NA TOPLEM!!!!! edin fizični napor vam je klik na miški! tile fantje morajo pa delat na mrazu pri -5 (toliko je bilo vponedeljek) na vetru, snegu, dežju... s tem da delajo težko fizično! in na koncu dobijo 500€(če dobijo)!!!!! TI PA DOBIŠ 1000€ ok ali pa 900€!!!!! ne primerjajte se!

Delo medicinske sestre, kaka pisarna?
ne-ne-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Na Kongresnem potekajo še arheološka izkopavanja, baje jih pa že mal terajo, da bi se začel delat garažno hišo
kakšna arheološka izkopavanja? ko sem bil na gradbišču kak mesec nazaj, so delali na polno, nobenega sledu ni bilo o kakem arheologu. zadnji mesec jim je tempo bistveno padel, zaradi slabega vremena.

Ravno včeraj so na Pop TV kazali neka okostja iz 4. stoletja, ki so jih ravnokar odkrili. Kazalo je, da delajo pod nekim belim šotorom. Zaključiti pa morajo do maja.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.520
1.111
113
Obišči stran
Citat:
Ravno včeraj so na Pop TV kazali neka okostja iz 4. stoletja, ki so jih ravnokar odkrili. Kazalo je, da delajo pod nekim belim šotorom. Zaključiti pa morajo do maja

Tisto delajo samo na delu ceste med univerzo in dvornim trgom. Vse ostalo naj bi bilo že prekopano.