delavci na štadionu delajo

krizo

Pripravnik
18. jul 2007
429
0
16
sedim pred računalnikom
na državni praznik, zdajle ob 23.30 delavci še zmeraj delajo na štadionu v Stožicah
crazy1.gif

vsak dan od zgodaj zjutraj in pozno v noč! revčki!
roza.gif

samo tolk da veste
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
jaz od tega, če bo stadion zgrajen v roku, je lahko odvisen razultat volitev, saj kaj dosti druegga od (nepotrebnega) stadiona itak ne bo za pokazat,,,

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Sem jih videl popoldne že ja...ampak sej pomoje kej dosti izbire nimajo.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
So plačani za to? SO!
jim kdo drži pištolo za vratom? NE!

vsaj eni k delajo,ne pa tko k une gnide cestarske k razkoplejo cesto v ponedeljek,zaflikajo pa v petek ČEZ 4 LETA!!!!
jezen.gif

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Za to so zagotovo plačani, vprašanje je pa koliko
smile-1.gif
. Glede na to da so večinoma tujci verjetno zelo slabo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
bonk.gif

Jaz tud delam praznike, nedelje, ponoči, podnevi, zame je vsaka dan in ura enak ponedeljkovemu jutru, pa noben ni lačen, niti nihče mi ne drži nobene pištole na glavi. Pač tako službo imam, pa nikomur ne jamram, sem jo sam izbral, tako da ne razumem tega pomilovanja
rolleyes-1.gif

Aja pa včeraj sem bil tudi v službi, pred tem pa iz sobote na nedeljo (12 urno) v nočni izmeni, in?

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
bonk.gif

Jaz tud delam praznike, nedelje, ponoči, podnevi, zame je vsaka dan in ura enak ponedeljkovemu jutru, pa noben ni lačen, niti nihče mi ne drži nobene pištole na glavi. Pač tako službo imam, pa nikomur ne jamram, sem jo sam izbral, tako da ne razumem tega pomilovanja
rolleyes-1.gif

Aja pa včeraj sem bil tudi v službi, pred tem pa iz sobote na nedeljo (12 urno) v nočni izmeni, in?

Jup. Jaz sem tudi včeraj delal. Sicer od doma...ampak treba je bilo.

Verjetno jim je Zoki obljubil kakšno stimulacijo ob držanju dogovorjenega roka.
smile-1.gif
Važno, da bo tudi kakovost gradnje dobra.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Ja sem tudi bil dežurni včeraj, vendar mi ni bilo treba it na gradbišče (Mesarski most), ker se je pokvaril stroj za kopanje pilotov.

So pa včeraj iz betonarne v Črnučah zvozili 210 kubikov betona na športno dvorano v Stožicah.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.362
309
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
bonk.gif

rolleyes-1.gif

Mobitel nadzorni center?
grin1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Če bo ta štadion kvalitetno narejen, kandidiram za papeža
smile-1.gif
Ne samo, da boš kandidiral - tudi izvoljen boš
wink-1.gif

Hitijo, ker morajo, da se bo pred volitvami lahko pozabilo, da boste stadion plačali tudi Ljubljančani (kar je v nasprotju z županovimi obljubami): http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042335199

Tale izjava zmaga: "Mestna občina nima izkušenj z gradnjo stadionov in športnih dvoran, saj vemo, da je od zadnjih zgrajenih minilo več desetletij."

Poleg tega, boste krepko preplačali tudi to: http://www.finance.si/269961
Ampak, če bo stadion odprt pravočasno, bo vse pozabljeno....

Glede na tempo zadolževanja Ljubljane, se bojim, da bomo Jankoviæeve "projekte" plačevali vsi Slovenci, ker bo Ljubljana bankrotirala.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Glede na tempo zadolževanja Ljubljane, se bojim, da bomo Jankoviæeve "projekte" plačevali vsi Slovenci, ker bo Ljubljana bankrotirala.

Upam, da bo na štajerce padel največji del ljubljanskega kredita.

grin1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.520
1.111
113
Obišči stran
Štadion bo edina stvar, ki jo bo jankoviæ lahko pokazal ja. Če bo narejen....

Garaža pod kongresnim trgom se je že prestavila na marec 2011, pa mislim, da to ne bo edini datum. Kolikor gledam še niti ene etaže niso nardil....

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Na Kongresnem potekajo še arheološka izkopavanja, baje jih pa že mal terajo, da bi se začel delat garažno hišo

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
In še marsikdo je delal oz. smo delal včeraj.

Povej kaj novega.
wink-1.gif