Dela prosti dnevi v 2015

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Citat:
Tako je-nobenih praznikov, posebej plačanih. Raja naj dela, da bodo tajkuni imeli še več. Če jim bo slučajno kaj zmanjkalo iz nepovratnih "kreditov. "

Greš lahko na svoje in boš sam svoj tajkun.. Potem boš dojel, da boš delal tudi praznike, sobote in nedelje, ko bo potrebno....
pss...

taprava raja je doma, na sociali, z max otroškim in zastonj vrtci, ker jih ne morjo met ceu dan doma in v socialnih fletih...
taprav slovenc z povprečno plače je pa na max z vrtci, minimalnimi otroški in plačuje okol 500 eur stanovanjca....

to ti je komunajzerska volilna večina... Vsi ki pa so davkoplačevalci pa so avtomatično tabeli..... Če pa po cele dneve delaš in imaš pač mal več

pol si pa tajkun izkoriščevalec...
Seveda tajkun si lahko tudi sam probej in poročej. Da boš enkrat vidu kaj je strošek plače, če boš seveda katerga sploh zaposlil...
Reality, s tajkuni nisem mislil take "na svojem", ki pošteno delajo tisto, za kar so se pač oni odločili ali pojerbal obrt. Mislil sem take, ki so bili recimo neki referenti na občinah, čez noč so pa hoteli samo z usranimi gatami na sebi ratat recimo pivovarski mogotci, lastniki veletergovin ali kar lastniki pol kemijske industrije in turizma pri nas..maš take v Kranju npr..
Tiste, ki pa uspevajo na svojem pri nas, pa samo kapo dol-čeprav je tudi med njimi polno mutibaričev, vključno s tabo.
tongue-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
ne mi z Realitijem... Če ga hočeš se zmen z Žigom...
Kr se tiče mutibaričev.... plačujem kar najmanj kot se da..... Mislim, da vsak podjetnik dela to... To pa ni kriv posameznik ampak država, ter zakonodaja....

Še zmeraj pa preveč..... in še nekaj podizvajalcem nisem dolžen centa. Na kar sem ponosen. to je to...

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Je kdo že gledal recesija je glede dela prostih dni, večina jih pade na sobote in nedelje.

prvi je 6 april potem 27 april 1 maj 25 junij in 25 december
Hvala, Borut Pahor.
rolleyes-1.gif

64912876_524412_10151145770622859_1067639785_n.jpg

Nazadnje urejeno:

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
Onkraj luže je v navadi, če je praznik na vikend, je dela prost dan v ponedeljek. Lahko bi dali pobudo v parlament.
17758-icon_confused.gif
Onkraj luze kje? V US definitivno ni tako.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
Onkraj luže je v navadi, če je praznik na vikend, je dela prost dan v ponedeljek. Lahko bi dali pobudo v parlament.
17758-icon_confused.gif
Če greš na eno stran je Kuba, če pa na drugo pa Severna Koreja.
evil.gif

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
V ZDA imajo večino praznikov na ponedeljek drugače pa wiki pravi tako
Citat:
Most of the eleven U.S. federal holidays are also state holidays. A holiday that falls on a weekend is usually observed on the closest weekday
.
Ter za Kanado tako
Citat:
If a holiday occurs on a day that is normally not worked, then "... another day off with pay will be provided

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.597
113
41
Lj
Te zlobni kapitalisti, kako si upajo delavcem nuditi take ugodnosti, ni čudno da si šefi ne morajo že po prvem mesecu privoščiti BMW X6 na leasing. Kaki luzerji.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.328
3.002
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Grim pravi:
In pa tistih, ki delamo dokler ni narejeno.

Jp, zaradi mene lahko kar vse praznike ukinejo, ponavadi sem moral v vsaki službi zaradi praznikov na delovni dan delati dlje in potem zaradi prostega dne moral v službo priti v soboto ali nedeljo. Brezveze.