Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V hiši imam 3 oboke. Moja bejba si je zamislila, da bi imela rada z notranje strani in mogoče še malo iz strani nekaj v smislu dekor kamna. Ali obstajajo kakšne imitacije iz drugih (lažjih in upogljivih) materialov, da se to preprosto samo nalepi?
Pravzaprav obstaja menda pravi kamen. Rezan na tanke rezine in nalepljen na fleksibilno plastično podlago (ne mene vprašat kako to izgleda). Ravno predvčerajšnjem sem imel v rokah eno revijo z reklamami (same reklame/oglasi podjetij) in mi je tole palo v uč. Ampak tale trenutek nimam pri rokah revije, imena firme si pa itak nisem zapomil ...
Jutri, če ne bo kdo od sotrpinov hitrejši.
Citat: Uporabnik SamSvoj pravi:
Pravzaprav obstaja menda pravi kamen. Rezan na tanke rezine in nalepljen na fleksibilno plastično podlago (ne mene vprašat kako to izgleda). Ravno predvčerajšnjem sem imel v rokah eno revijo z reklamami (same reklame/oglasi podjetij) in mi je tole palo v uč. Ampak tale trenutek nimam pri rokah revije, imena firme si pa itak nisem zapomil ...
Jutri, če ne bo kdo od sotrpinov hitrejši.
Ja, obstaja pravi kamen nalepljen na na neko umetno maso. Predstavljen je bil recimo tudi na sejmu Dom - zastopnik Marnit d.o.o. iz Hoč. Je pa cena okoli 50 € /m2. Zgleda pa zanimivo in do določene mere se ga da upogibati...
Citat: Uporabnik eCoyote pravi:
V hiši imam 3 oboke. Moja bejba si je zamislila, da bi imela rada z notranje strani in mogoče še malo iz strani nekaj v smislu dekor kamna. Ali obstajajo kakšne imitacije iz drugih (lažjih in upogljivih) materialov, da se to preprosto samo nalepi?
Citat: Uporabnik eCoyote pravi:
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.