def odprtega razmerja

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
torej, kako bi naj to zgledalo, definicijo rabim - pravila, da se mi baba, ne bo kej zmišljevala.

tnx

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Hmmmmmm ...

Odprto razmerje je tako kot se zmenita ...

Za moje pojme:

Sta skupi pa nista skupi ...

Jebeta se ko njej paše in ne ko teb paše ...

Ona je lahko s komerkoli in se jebe s komerkoli, ti pa se lahko družiš samo s tistimi tipi (ne tistimi ženskami) ki ti jih ona dovoli in to takrat ko ti ona določi ...

Če pa si ti pobudnik tega odprtega razmerja, potem pa ti postavi pravila ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
v bistvu so pravila od tistega kateri da idejo...

se je kdo to šel, in kako dolgo je šlo ko se je zjebalo....kakšna je razlika tega med samo občasnim onegavljenjem?

kdo si sploh to zmisli?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če se na kaki žurki "zgodi", da s tičom padeš v kako kolegico, se ne smatra za "kaznivo dejanje".
grin1.gif

Enako, če ona na kakega tiča pade.

Odprta razmerja imajo tisti, ki imajo na vidiku več opcij za izbirat.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Odprta razmerja so si izmislili otročji moški in deloholične ženske. Takšni imajo od tega korist.
Odprto razmerje je samo po sebi protislovno in nikoli ne vključuje dveh enako zadovoljnih osebkov. Če pa rata, pa super (not bloody likely)!
wink-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
odprto razmerje odpade.
raje "normalno" razmerje, pa obcasno kaksna druzba zraven v postelji (musko ili zensko, najboljse kr par)
evil.gif

Jaz sem za
tongue-1.gif

hihi, pa lih malo prej je bla debata o tem
smirk-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Moj nasvet: če razmišljata o tem, potem najbrž vesta, da vseskupej pelje zelo h koncu. Parkrat jo še nažgi, kot se spodobi, potem pa zaključita zgodbo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
nič, kr direkt ji bom povedal, če že hoče, bom delal kaj mi paše...pa da vidim izraz na faci. če si je tako zamisla.

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
Ja nevem zakaj bi mel razmerje?

To se grejo sam tisti ki niso zadovolni drug z drugim pa nevejo če si lahk dobijo sploh boljšega partnerja. Po si pa pustijo neko varovalko kao. Pol pa prvi ko se zaljubi je rešen drugi pa odjebe.

Raje nimam babe kot pa da se mi z drugimi goni HALO!!!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
zakaj, da reces, da hodis z eno, pol drugi nimajo problemov :D tebe pa itak BK pa spilas cebelico.
smile-1.gif

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
Ja ne sam to da se goniš okoli se pa res ne rabiš zmenit. To se itaq :D Zmeni se če bi rad resno vezo, da je pol ona zvesta tebi. Pa mogoče še ti njej.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Odprto razmerje si je zihr ženska izmislila. Taka zmedena, ki ne ve kaj hoče in potem enega zaljubljenega gumpca prepričuje v takšen odnos [on, ves zaljubljen, bo itak čakal], da bo lahko malo teren sprobala. Če ji rata boljšega najt, bo zaljubljenega cepca skenslala, češ, da to ni to [in še tisoč in en beden izgovor], če ne se bo pa sprijaznila z njim [verjetno za določen čas] in mu naklobasala, da zdej je pa ona ready za resno zvezo...Dejstvo je, da odprto razmerje ne obstaja. Je iluzija zmedene ženske, ki ne ve kaj bi sploh rada.

...tipi so manj zakomplicirani - ločijo med svobodo in vezo...al svobodno seksajo, kadar jim je volja, ali pa so [naj bi bili] v resni vezi in se ne gonijo okrog [naj se ne bi po defoltu resne zveze].