DEBRAND E66

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
torej vprasanje glede debrandanja...imam simobilov firmvare seveda brandan na vodafone....vodafone nima zadnjega firmwarea...

torej rad bi debrandal nokijo in dal gor genericni firmware...zaj pa me zanima ce se da v primeru okvare nazaj brendad na vodafone? ali je to nepreklicno dejanje?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
ja unaj zgleda takole programje je pa od vodafona...oziroma malenkost predelana od originalnega softwarea

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Izjava leta
bonk.gif

Niso vsi falotje, ki želijo nategnit ubogega operaterja in neupravičeno pokasirat subvencijo za aparat.

Je lepo napisal:
Citat:
imam simobilov firmvare seveda brandan na vodafone....vodafone nima zadnjega firmwarea...

Me prav zanima koliko uporabnikov vaši prodajalci opozorijo na to? Sploh kupce poslovnih telefonov, za katere lahko vsaj v določeni meri pričakuješ, da jim telefon dejansko služi kruh. Oba pa veva, kako kompleksni in hroščati so ti novi izdelki.

B.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
rekel bom tako,... za ta denar je to to,...
vsi telefoni, ki sem jih imel so opravljali svojo fukcijo kot morajo, z nobenim (brendanim ali pa nebrendanim) nisem imel problemov,... morda me je kaj motilo a to je to,...
v prodajalnah kupcev posebej ne opozarjajo na brendanost telefonov,...
confused-1.gif
zakaj bi?

kakšen hrošč je že na e 66? zakaj točno bi rad imel gospod update,... kaj prinaša?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
sem ti zelel odgovorit bolj ostro pa sem se zadrzal...

sploh me ne moti brandanje ampak me moti da ne poskrbite, da bi lahko uporabljali zadnji firmware...ce pa imate lahko neaktere uporabnike za bedake pa je to vasa stvar...jaz bom ze poskrbel za tebe

ce bi ga mislo prodat me garancija nebi skrbela...

in ne ne opravljajo svoje funkcije kot bi morali, ker ocitno novi firmware popravi tudi nenormalno zretje baterije in ce nimas kaj pametnega dodat se raje izogibaj topicov, kjer mores pisat bedarije...

in ce novi firmware ne popravi nicesar ne vem zakaj pri nokiji sploh delajo updejte...verjetno zaradi krajsanja casa...

in se nekaj...pri simobilu sem verjetno dalje kot ti delas tam in me tak odnos tam zaposlenih posteno moti...

zaj pa napisi se kaj...kak so toti uporabniki cudni...

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
najnovejši firmware je ravno tako požrešen kot predhodnik.....to sem ti napisal že v 3 postih........

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
dragi moj hepan,...kot sem rekel ker očitno s tem kar dobiš nisi zadovoljen predlagam nakup telefona pri uvozniku tako se izogneš vsem nevšečnostim, ki ti jih ponuja prepoceni telefon.

glede tvojega trajanja pri Si.mobilu bo pa verjetno res,...sam sem ravno začel delati na si.mobilu in šele spoznavam tegobe in težave uporabnikov,... verjetno še ne morem vedeti kaj vse vas tare ali pač,...
17758-icon_confused.gif

l.p. b

očitno je da tvoj novi sw ne odpravlja težave, ki si jo tako srčno želiš odpraviti
in ne računaj name saj boš zaenkrat na ignor,...