Debi.li z Bolhe

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz pošljem SMS ker ponavadi se zvečer spomnim preiskat kaj bi kupil, ko najdem je ura čez polnoč, potem pa pač povej, a bi se še rad pogovarjal
grin1.gif

Seveda pa ko maš kaj za prodat, bo kup smrklovja pisalo če zamenjaš sploh pri telefonih... Prodajam Nokio N73, pa pišem NE MENJAM, pa uleti sms če bi zamenjal za eno Motorolo žbljglxy... MA ne menjam za motofakingrolo, če bi hotu preč vržt telefon bi že tega lahk....
rolleyes-1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
takmu reč, da nimaš pojma, ker ne vidiš v prihodnost. iz mojih izkušenj sodeč pa gre ponavad za preprodajalca

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
ni problema če so 3 SMS-ji ampak včasih jih je tudi blizu 20

pol ga pa ponavadi pokličem in mu povem da me smsji morijo pa zameri
hysterical-1.gif

Se ti vidi, da nisi najstnik. Zadnjič gledam ponudbo Tušmobila, paket za 20€ in not je vključenih 500 SMS-ov. Pa rečem sestri (17 let): Kdo za vraga rabi 500 SMS-ov mesečno? In mi odgovori: Toliko jih jaz pošljem v treh tednih
bonk.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Cajti se spreminjajo, motijo me npr. tradicionalni prodajalci, stari mački, ki se za ceno nočejo menit, dokler ne pridem in vidim in sprobam in premislim. Za njih izpadem ne resen, smotan in nevem kaj še. Kljub temu, da potem kupim zadevo, najsibo avto ali uro.

Pred kratkim sem prodajal prek bolhe, tip se je z mano pogovarjal izključno po SMS in še to tisti, brezplačni SMS najdi.si. Bilo mi je čudno, sklepal sem, da gre za mlado neučakano osebo. Imel sem prav, šlo je za osnovnošolca, ki je zadevo vzel, pogledal, plačal in šel. Spominjal me je name v mladih letih...

Pomembno je prepoznat tovrstne pojave in temu primerno odreagirat.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
TAKOJ KUPIM, ČE
stupid-1.gif
.

Tukaj ne vidim nič slabega, pač veš, za koliko lahko prodaš in čakaš, če kdo ponudi še več

Lool, pa ti misliš, da bi ti retardiranci potem kupili
grims-1.gif
.

Eh ja, sem zadnjič za foro nalašč dal oglas z občutno nižjo ceno kot ostali. No, najprej so začeli SMS-i deževati (seveda samo DEL stiskam), potem so se pa nekateri celo opogumili in bili pripravljeni plačati cent za klic. Očitno, ko je nekaj dovolj poceni, ni problem poklicat.
tongue-1.gif

@trust: zadnji odstavek (glede signala) te je rešil
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Cajti se spreminjajo, motijo me npr. tradicionalni prodajalci, stari mački, ki se za ceno nočejo menit, dokler ne pridem in vidim in sprobam in premislim.
Zame izpadeš deb.il. Sorry, ampak koliko retarda moraš biti, da pokličeš in se meniš samo za ceno. Pa fu.ck no. Jaz najprej hočem vedet, ali je stvar vsaj v normalnem stanju in če je vse OK, se potem meniš za ceno. Ne pa, kupim, če daš -50 EURiča. Ja kul ne, potem ti bom pa dal na pol razpadlo stvar, katera je že neuporabna, važno da je poceni
cool-1.gif
.

Aja, zmagovalci so pa tisti SMS-i: sem zainteresiran, pokličite me.
aplauz.gif
.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa rečem sestri (17 let): Kdo za vraga rabi 500 SMS-ov mesečno?

Jst sm meu dnevno 50-80 - tko da 500 hmmmm premal
evil.gif

ksz: Sej ni čudno kakšne vse opombe beremo prodajalcev, zaradi takih in različnih provokatorjev po sms-ih
bonk.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
mtl,

sej sem napisal, da izpadem neresen, smotan, ... na drugi strani si pa ti, ki se omejuje s tradicijo. Nenazadnje, gre za prodajo izdelka, ne pa način prodaje.

In ne vem kako nisi uspel v tolikšnem času ugotovit, da;
- ljudje smo si različni in,
- časi se spreminjajo.

Torej, če upoštevaš samo to dvoje, lahko zaključimo debato. Še enkrat, gre za prodajo izdelka! Če bi se pa ti rad šel tradicijo, potem pa pejt na bolši trg ne pa bolho.com. :)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ne gre se tu za tradicijo, pa zastarele metode, pa kaj jaz vem kaj še, ampak vsaj za moje pojme kulturo komuniciranja. Jaz si vedno mislim o takih, ki pri takih zadevah uporabljajo sms, da so geeki, ki se ne upajo pogovarjat, so mutavi ali pa ne znajo govorit. in v takih primerih tudi jaz samo brišem, brez da sploh preberem do konca.

Najboljše pa so, ko napišem M E N J A V E N I S O M O Ž N E ! ! ! pa mi kaki [censored] piše. Če sem pri volji, pridejo taki dialogi:

Zdravo!

Je možna kakšna menjava?
http://www.bolha.com/index.php/ukaz/show/kat/-4/userid/iksy007

LP

Oglas: http://www.bolha.com/oglas3561087

--------
Ta email je namenjen zgolj poizvedovanju o predmetih in oglasih, ki jih oddajo uporabniki Bolhe. Ce menite, da ste prejeli email, ki ne ustreza temu opisu oziroma vam z njim kdo kaj propagira, nam to javite: http://www.bolha.com/mail.php
Reply
Forward
Invite iksy007 to chat
xxx to iksy007
show details Aug 26

Reply

brat so te naučili v osnovni šoli?

2008/8/26 iksy007 <iksy007@gmail.com>
- Show quoted text -

Reply
Forward
iksy 007 to me
show details Aug 26

Reply

nein.

ali pa

kosek7 to me
show details Feb 4

Reply

lahko greva v zamenjavo za nokio 6630 z mojin doplačilom

Oglas: http://www.bolha.com/oglas2925791

--------
Ta email je namenjen zgolj poizvedovanju o predmetih in oglasih, ki jih oddajo uporabniki Bolhe. Ce menite, da ste prejeli email, ki ne ustreza temu opisu oziroma vam z njim kdo kaj propagira, nam to javite: http://www.bolha.com/mail.php
Reply
Forward
xxx to kosek7
show details Feb 4

Reply

pa pičko mater kaj ste vsi zabiti al samo brat ne znate???????? piše na veliko: MENJAVE NISO MOŽNE!!!!!!!!!!!!!

Reply

ej dragi prijateu nisem pač vido sem sam sliko pogledau ampak se ne obnašaj tako grdo jih je že dosti nastradalo

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Hehe še ena za poznavalce Iphone-a

Model naj bi prodajal Iphone 3G vendar na slikcah je bil stari 2G (se vidi po kovinskem zadnjem delu... in nakar ga vprasam ...

Citat:
Je to res Iphone 3g , ker na bolha.com imas slikanega navadnega?!

Model odgovori :

Citat:
2g je telefon s softwerjom ki podpira 3g

Kaj a GPS se tudi cudezno prikaže
bonk.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
mtl,

sej sem napisal, da izpadem neresen, smotan, ... na drugi strani si pa ti, ki se omejuje s tradicijo. Nenazadnje, gre za prodajo izdelka, ne pa način prodaje.

In ne vem kako nisi uspel v tolikšnem času ugotovit, da;
- ljudje smo si različni in,
- časi se spreminjajo.

Torej, če upoštevaš samo to dvoje, lahko zaključimo debato. Še enkrat, gre za prodajo izdelka! Če bi se pa ti rad šel tradicijo, potem pa pejt na bolši trg ne pa bolho.com. :)
Glej, ena razlika, katere morda nisem dovolj poudaril. Ti mene pokličeš, me sprašuješ pet minut in izveš vse o predmetu prodaje in še vse ostalo ter povprašaš o ceni. Kulj, normalno.
Drugič, ti mene pokličeš in se začneš menit o ceni. Vse drugo te ne zanima. De.bil.
stupid-1.gif

Sedaj, če si drugi, ti ne morem pomagat...
grin1.gif

Aja, pa če se jaz toliko potrudim, da spišem normalen oglas z vsemi informacijami, potem pričakujem normalen pristop tudi na drugi strani.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ali pa poslikam mobilca z vseh strani in dam gor 10 slik (ali koliko je že maximum) in me kliče model, če mu pošljem še kakšno sliko
rolleyes-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
mtl,

očitno se nisva razumela, zdaj razumem in ti dam za popolnoma prav.

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
Doživel sem že varjanto, da sem dobil SMS, pa pet vprašanj in da naj odgovorim preko sms, ker mu ne dela zvočnik na telefonu.
Da ne govorim da je bilo napisano v neki srbo-slovenščini.
In pol si naj jaz vzamem čas in se z tem "resnim kupcem" dopisujem kot kakšen 15 letnik, ki je vesel da zna pošiljat smse?

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Pongo pravi:
Doživel sem že varjanto, da sem dobil SMS, pa pet vprašanj in da naj odgovorim preko sms, ker mu ne dela zvočnik na telefonu.
Da ne govorim da je bilo napisano v neki srbo-slovenščini.
In pol si naj jaz vzamem čas in se z tem "resnim kupcem" dopisujem kot kakšen 15 letnik, ki je vesel da zna pošiljat smse?

Ne metat vse v en koš

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
OFF: Recimo jest kontaktiram vsak dan, kakšnega ponudnika del preko študenta (ne odg.mi njihov delovnik eni od 8-12 ure SAMO 4 ure, eni od 12-16 pa od 19-22 spet tretji po 3 ure x 3....itd.

Mi tud na misel ne pride, da bi poslal sms.

Zadnjič je pri nas pihalo bilo je mrzlo in sem se napravil in šel 200 metrov do kozolca tam pa se skril v zavetje in poklical.

Za oglas bom vedno poslal sms v katerem bom vprašal prodajalca IZ KJE JE in KDAJ je možen ogled ali prevzem in seveda, če bo blizu mene ga bom poklical.

Nazadnje urejeno: