Citat:
Uporabnik cizy pravi:
V čem je recimo Megane 1.6 slabši od Civica 1.4?
Da je to avto z največ reklamacijami in napakami
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
sedaj ste se vsi spravili na mene le zato, ker imam hondo in sem rekel da ni jajc. morate se sprijazniti da je megan letnik 97 veliko večji jajc.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ti si tok hondoida ka ostali hondoidi. Vsi vemo da je s2000 edina dobra honda. Sam ker si tak reatrd da ne razumeš kdaj je sarkazem kdaj pa ne pol pa si res isti kot hondaši. Če bi mu šef Honde reku da je Honda jajc (v smehu) bi hondoid še vedno mislu da un resno misl... :S
Drgač ma pa vsak avto + in - . Sam kako se s tem sprijazneš je ap tvoj problem in s tem mate/majo hondoidi velike težave. 20 let stara moja petka in 20 let stara honda .....20 let stara honda je itak zej sam še rja nepa avto ka se normalno voz kaj šele da bi imel take lastnosti kot jih ima moja petka.
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
dj bic smiri dozivljaj bos dubu po peechki od hondasev
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ti si tok hondoida ka ostali hondoidi. Vsi vemo da je s2000 edina dobra honda. Sam ker si tak reatrd da ne razumeš kdaj je sarkazem kdaj pa ne pol pa si res isti kot hondaši. Če bi mu šef Honde reku da je Honda jajc (v smehu) bi hondoid še vedno mislu da un resno misl... :S
Drgač ma pa vsak avto + in - . Sam kako se s tem sprijazneš je ap tvoj problem in s tem mate/majo hondoidi velike težave. 20 let stara moja petka in 20 let stara honda .....20 let stara honda je itak zej sam še rja nepa avto ka se normalno voz kaj šele da bi imel take lastnosti kot jih ima moja petka.
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Da je to avto z največ reklamacijami in napakami