Deb1L z rdečo s2000 stara oblika ksenonke LJ reg.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
V čem je recimo Megane 1.6 slabši od Civica 1.4?
confused-1.gif

Da je to avto z največ reklamacijami in napakami
cheer.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Primerjava jajc z jajci.
smile-1.gif
lol.... brezvezna tema.
S2000 vs Drvarnica
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Drgač sem pa jack ja ker mam r5gtt brez skrbi. Raj vidm da mi 60 let star fotr pokaže
zmaga.gif
čez okn ko se mem furam kot pa da mi en hondoid razlaga ker avto je bolj vzdržljiv. Drgač pa imaš prou to ni tema da bise kregal o tem. V vsakmu primeru je ta tip z s2000 [censored].

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:

sedaj ste se vsi spravili na mene le zato, ker imam hondo in sem rekel da ni jajc. morate se sprijazniti da je megan letnik 97 veliko večji jajc.

Stavim brke da se v francozu boljše pelje kot v japoncu. Francoz je ja znan po udobju.

Sicer pa kaj čemo hondašu dopovedovat, kot da si je že kater dal kaj rečt...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
No ja... mislim da tukaj ni najbolj čudna izjava, da je megan slabši od civica
grin1.gif

V tej temi retardiranost renojevca definitivno preseže potencialno retardiranost hondaša .. pa vozim Seata (ki je btw jajc), da ne bo kakšnih povezav
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ti si tok hondoida ka ostali hondoidi. Vsi vemo da je s2000 edina dobra honda. Sam ker si tak da ne razumeš kdaj je sarkazem kdaj pa ne pol pa si res isti kot hondaši. Če bi mu šef Honde reku da je Honda jajc (v smehu) bi hondoid še vedno mislu da un resno misl... :S

Drgač ma pa vsak avto + in - . Sam kako se s tem sprijazneš je ap tvoj problem in s tem mate/majo hondoidi velike težave. 20 let stara moja petka in 20 let stara honda .....20 let stara honda je itak zej sam še rja nepa avto ka se normalno voz kaj šele da bi imel take lastnosti kot jih ima moja petka.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ti si tok hondoida ka ostali hondoidi. Vsi vemo da je s2000 edina dobra honda. Sam ker si tak reatrd da ne razumeš kdaj je sarkazem kdaj pa ne pol pa si res isti kot hondaši. Če bi mu šef Honde reku da je Honda jajc (v smehu) bi hondoid še vedno mislu da un resno misl... :S

Drgač ma pa vsak avto + in - . Sam kako se s tem sprijazneš je ap tvoj problem in s tem mate/majo hondoidi velike težave. 20 let stara moja petka in 20 let stara honda .....20 let stara honda je itak zej sam še rja nepa avto ka se normalno voz kaj šele da bi imel take lastnosti kot jih ima moja petka.

Česa je vec na cesti, 20 let starih petic al hond? Voznih R5GTT je pri nas na prste ene roke.

mislim.... get a shrink
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
ej model.. jst mam tud raje 20 let staro 5-ko GTT kot pa 20 let staro hondo... če bi jo kdaj vozil bi vedel zakaj je temu tako.

drgač pa ne moreš tako posploševat v smislu lej česa je več na cesti, ker je bilo GTT-jk že po defaultu veliiiko manj. in ni primerjave z nobenim civicom iz tistega časa, tudi iVT verzija je slabša...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:

dj bic :D smiri dozivljaj :D bos dubu po peechki od hondasev :D :D :D :D

Uni hondaši ki jih jst osebno poznam so še dokaj (
smile-1.gif
) normalni proti nekaterim drugim hondoidom tu..

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ti si tok hondoida ka ostali hondoidi. Vsi vemo da je s2000 edina dobra honda. Sam ker si tak reatrd da ne razumeš kdaj je sarkazem kdaj pa ne pol pa si res isti kot hondaši. Če bi mu šef Honde reku da je Honda jajc (v smehu) bi hondoid še vedno mislu da un resno misl... :S

hysterical-1.gif

Sej je ql.... uživaj v svojem 20 let starem avtu in si pumpaj falus s 20 let staro konkurenco
smile-1.gif

bogi...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Prešat se furajo 20 let stare honde ne pa 20 let stare petke turbo. 20 let stare honde se prodajajo za 100 eur 20 let stare petke pa za 1000 eur..
Kok 20 let starih civicov ma električne šajbe pa centralno zaklepanje? Kok 20 let starih civicov je tekmoval v grupi b, kok 20 let starih civicov nima rje..pa še kej se najde...sam is sebe se delaš norca na žalost...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ej... nisem ekspert za 20 let stare avte, priznam.... upam da se mi tud nikol ne bo treba spustit na tok nizek nivo, da bom premišljal ali je bolje imet 20 let staro hondo ali 20 let staro petko
wink-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Kva pa pol pametuješ [censored] če nimaš pojma bod tih hondoid jedan

Nazadnje uredil moderator:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
jao jao.. še kr ne štekaš.. tuki ne gre za to kakšn avto si lahko privoščiš ampak za to, kakšn avto ti je res ql.
wink-1.gif

ali pač dejansko misliš da fura Bič turbo petko zato ker si drugega ne more kupit?
grin1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:

Citat:
Uporabnik cizy pravi:

V čem je recimo Megane 1.6 slabši od Civica 1.4?
confused-1.gif

Da je to avto z največ reklamacijami in napakami
cheer.gif

Pa daj ne seri no, od malcoma tastari so imeli 1.6 90ps - nobenega problema, bratranec je mel 1.6 110ps - nobenega problema, kolega ima tazadnjega megana 1.6 115ps - nobenega problema, razen vzigalne tuljave so menjali pod garancijo, malcom je mel 1.5 dci ki so kao najbolj v kurcu in nevem kaj vse, avto je imel blizu 200k na stevcu - nobenega problema, kolega ma cliota 1.5 dci ki ga vsak dan tišči hladnega do daske - nobenega problema. Ti še kaj naštejem?

Ne pretiravajte.
bonk.gif

Grem zdaj dihtungo zamenjat da bo bolj letelo.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ne gre se sploh za to... če nekdo kupi starejši avto in se z njim ljubiteljsko ukvarja se (normalen) ne obremenjuje s tem, če konkurenci rjavi pleh al pa če ima konkurenca slabši zadnji brisalc... No ja... očitno je bich samo tako hud fanboy, da ne more normalno komunicirat. Kar ga pa ne naredi nič boljšega od tako zvanih "hondoidov", right
wink-1.gif

A se teb tud falus dvigne, ker ima tvoj avto boljši pleh kot BMW istega letnika? Verjetno ne ...
wink-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ne zato ker un ka ma 20 let sta BMW men ne pametuje kva je bolj kva pa ne. Če se pa hoče vržt v debato sem pa prec za. Vi ste začel (no ubustvu jaz sam jst povem da je s2000 hud avto) jst pa nadaljujem.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ma jst nism nč začel ... v bistvu me boli falus ... ti si pa mene označu za hondoida (čeprav furam Seata
hysterical-1.gif
)

ma sej je ql... veseli december je
nahrung002.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.