David Sluga v Odmevih

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
12.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mah to so eni soplesalci. Ona ful pleše, pa potuje... Tko da ima itak same umetnike okol sebe.

Je pa drugač baba za vikat! Dobr seme je mel fotr.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Kakšno vezo pa ima Iskra z Vedijem? Tisti komp bi lahko bil tudi IBM, Texas Instruments ali Zetor.

Tisti komp bi bil lahko tudi Podravka, Peko, banana ali škatla za čevlje. V resnici pa je bil Iskra Delta Triglav. Od kjerkoli že je prišla ideja za beach computer.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Joj, mene je kar zmrazilo od nostalgije
smile-1.gif

Sem ta film kot mali mulc nonstop gledal, menda sem kaseto do konca znucal.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js mam tud video.... Men je zakon film, oba dela, še knjigo mam - fotostrip. Neki najboljšga kar so kdaj nardil...

de_Zolt

Pripravnik
19. jul 2007
82
0
6
Meni se danes prav butasto zdi , da v prizoru v filmu ,ko motoristi zapeljeljejo čez Vedijevo tastaturo , je to kao pomenilo, da so s tem kar uničili Vedija in da je bil potem nepopravljivo uničen,nenazadnje je to le bila samo tipkovnica, in v njej ni bilo kakšnih vitalnih komponent računalnika
smile-1.gif
.
Pa seveda izgleda smešno danes tudi to, ko se David "pogovarja" z Vedijem. Nekaj tipka po tipkovnici, računalnik pa mu kar odgovarja na vprašanja in piše in riše
smile-1.gif
.
Ampak takrat so bili pač taki časi da je večina ljudi verjela ,da je možno to
cool-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik de_Zolt pravi:
Meni se danes prav butasto zdi , da v prizoru v filmu ,ko motoristi zapeljeljejo čez Vedijevo tastaturo , je to kao pomenilo, da so s tem kar uničili Vedija in da je bil potem nepopravljivo uničen,nenazadnje je to le bila samo tipkovnica, in v njej ni bilo kakšnih vitalnih komponent računalnika
smile-1.gif
.

Hmm... Ne bo cisto res
smile-1.gif

Spectrumi, Commodorji in Iskre so bili "all in one" (okay, mogoce Vedi ni bil, se ne spomnim vec) - vse v eni skatli, na vrhu katere je bila tipkovnica
smile-1.gif