David Sluga v Odmevih

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Na TV sem ujel današnje Odmeve, tema: ločitve. In v studiu med drugimi sedi tudi odvetnik za ločitve David Sluga.

Sej to je zvezda Poletja(-ij) v školjki, enega najpopularnejših mladinskih filmov naše zgodovine? Če zanemarim frizuro a-la 70's, me je zmotila njegova (ne)sposobnost javnega nastopanja. V mladosti filmska zvezda in najpopularneši najstnik, sedaj pa (špica?) odvetnik - govori pa kot... Okej, nekdo ki ga zagotovo ne bi poslal pred kamero, razen če ni nujno.

Umm, sem se ravno spomnil, da je tip imel hudo nesrečo v mladosti, padel z biciklom in z glavo udaril v pločnik (dolgo sem mislil, da se je končalo tragično, ampak to je že druga zgodba). Mogoče je to to?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.008
113
kod Džej-Zija
Mislim, da je padel in se tako udaril in tudi umrl glavni igralec iz "Učna leta izumitelja Polža". Vsekakor pa ne David Sluga.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Mislim, da je padel in se tako udaril in tudi umrl glavni igralec iz "Učna leta izumitelja Polža". Vsekakor pa ne David Sluga.

Aha, my bad, zamešal...

Potem pa nima nobenega izgovora.
rolleyes-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
je ja, 80's pop je zakon
cheer.gif

samo, jaz sem pac tisto dal posnetek iz poletja v skoljki, kjer igra not, ti si pa zdaj offtopic
tongue-1.gif

(aja, pa slisim podobnost med obema komadoma... zgolj slucaj?
confused-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
u shit, jaz pa samo muziko poslusam
grin1.gif

edit: ja ja, imas prav. je pa film moje mladosti, pa v kajo stiglic sem bil cist zagledan
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Vedija?

Originalen Vedi je bil Triglav, 3 računalniki v enem - DOS, CP/M in še nekaj. Se še vedno spomnim reklame v Mojem Mikru.
By Iskra Delta (ki je šla žal kmalu zatem cugrund).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kakšno vezo pa ima Iskra z Vedijem? Tisti komp bi lahko bil tudi IBM, Texas Instruments ali Zetor. Gre se za idejo in odkod so jo dobili.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Še vmes nekje je naredo komad Jaz bom predsednik, ampak ga ne najdem.

Nazadnje urejeno: