DARS-ovci bodo pili na naš račun

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
skoda casa.

ne odgovarjas, ne razumes in zaradi tvoje radovednosti en bom silil sebe v tezave. imas kolegico novinarko pa naj naredi malo raziskovalnega novinarstva in bo imela zgodbo. ti pa radovednost

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
pa neka pijejo, kej druzga tak ne znajo !
Kaj? A ne privoščiš zaposlenim enega piknika?
Ko je pa dobil odhajajoči predsednik uprave NLB milijon eurov je bilo pa OK, a?

In ne enači upravo DARS-a z celotnim DARS-om, ker to ni.
ne-ne-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
opa, moja napaka. pozabil sem, da ti slovenski jezik včasih dela težave
smile-1.gif

če bi besedo aha nadomestil z ja, bi potem razumel? nima veze moja prijateljica, ti si jo privlekel v to temo.
napiši na forumu kaj o ometu ter zakaj so AC za dve milijardi predrage, pusti njo in medije

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
jaz verjamem, da softiæ ve marsikaj o mutnih poslih pri gradnji AC. konec koncev je iz tega foha. moti me le, ker se nekaj duva po forumih, kaj vse ve. ko mu rečem, naj kaj več napiše, se pa pokaka

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
DARS kot državnolastniška firma, bi morala skrbeti, da posluje z gosp. subjekti, ki ne zlorablajo pravnega sistema in poslujejo korektno. Kaj takega bi blo v tujini nezaslišano.....
Hmm, kaj pol vsak mesec pišejo o Bawag, pa eurofajterjih in podobno pri sosedih?

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
torej na forumu ne bo nič od tebe? bova šla pa na kak hamburger skupaj, baje ti dobro ležijo
smile-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Prepričan sem, da ne podjebavajo in vsaj plačujejo podizvajalce.......
+ da so dela precej bolj kvalitetno opravljena......

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:
+ da so dela precej bolj kvalitetno opravljena......
Po čem to sklepaš? Po 11 let starem betonskem ribežnu, potrebnem celovite sanacije, okoli Gradca? Ali po precej velikih luknjah na frišno novi obvoznici Mester?