Darilo za birmo....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:A koles se ne kupuje več ane?
hysterical-1.gif

za 1000€ se dobi že kr soliden bajk in ob vsaj malo pametni uporabi lahko zdrži kr neki časa. hkrati pa s tem prispevaš, da se otrok začne gibat-športat, ker kolk poznam današnjo mladino vidjo dnevne svetlobe samo ko grejo iz šole domov.

o nalivniku ste se že na veliko razpisal
grin1.gif
se strinjam, da ni primerno darilo.

ura zna bit tut vredu darilo

nakit, ok če ni neroden in pozabljiv ga bo lahko dolgo imel in se bo vsak dan spomnu zakaj je dobil. sam če je tak tip da nosi nakit.

kaj pa en boljši fotič? kak dslr s kit objektivom. to ne zastara tko hit če rad uporabljaš. morda bo odkril, da ga zanima fotografija:)

jst sem si želel televizijo al pa krosouca, dobil sem pa šotor in spalko. pa od ostale žlahte neki dnarja in sem si tv pol sam kupu
tongue-1.gif

pa upam, da men ne bo čez kak let treba take teme odpret, ker mam enga kandidata v žlahti
redface-1.gif
jst pa na te cerkvene stvari ne dam nič.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Itaq da, saj veliko dobijo že iz državnega proračuna pa če hočem ali ne.

@Karantanka: pa saj bi kot ženska morala vedet da je za tako priložnost nujno kupit nekaj novega za oblečt in obut, ker v omari itaq ni nič primernega.
bonk.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:

@Karantanka: pa saj bi kot ženska morala vedet da je za tako priložnost nujno kupit nekaj novega za oblečt in obut, ker v omari itaq ni nič primernega.
bonk.gif

Da ti po pravici po vem na to sama niti pomislila ne bi. Na srečo mi cunje niso prioriteta v življenju, čeprav jih 1x na leto tudi sama rada kupujem. Vseeno imam malo tud tega gena v sebi, a vem kje je meja.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ksz
moj glas gre za uro (chronograf) za spomin in zlatnik zlatarne celje (pač po veši presoji za kakšno vrednost). ko bo rabil denar (po posvetu s starši), ga bo prodal in šel na počitnice/dal za vozniški izpit/kupil nov računalnik ... prav bo prišlo.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
ksz...

1000€ za darilo za birmanca - a ni to malo veliko???
Ampak se mi pa dopade ena zgornja ideja - kaj če gresta skupaj na kakšno potovanje. Rim je res eno tako super mesto. ALi pa London.
Če pa ne potovanje, pa za 1000€ dobiš kar čeden fotoaparat.

No, da se pa pohvalim, kaj sem jaz dobila.
ZX Spectrum 128
pozdrav.gif

Kakšno veselje smo imeli s presnemavanjem kaset z igricami - in čakanjem na tisti znameniti pisk, ki je povedal, da se bo igrica naložila.
grin1.gif

252061-sinclair_zx_spectrum.jpg

Priponke

• 252061-sinclair_zx_spectrum.jpg
    252061-sinclair_zx_spectrum.jpg
    50,3 KB · Ogledi: 336

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nesojena birmanka je objokana klicala mojega krvosesa da gospod župnik ne pustijo da bi bila botra, ker živimo bogu nevšečno neporočeno življenje z nezakonskim otrokom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kak se meni fino zdi!
hysterical-1.gif

Upam da tole vžge tudi za krstnega botra, ker sestra rodi čez 14 dni.
evil.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
KSZ

1000 EUR za birmo?
bonk.gif

Ok, pa naj bo: zagotovo ne bi kupil nalivnega peresa, to je darilo za zrele ljudi, kar pa ti otroci večinoma niso. Le kako se bo pred prijatelji pokazal z nalivnikom? (BTW: zame je to sicer odličen predlog, mogoče grem še kdaj k birmi
evil.gif
)
Zdaj, popularni so bili skuterji, ampak to je še dražje od 1000 EUR !!!
stupid-1.gif

A kakšen laptop ne pride v poštev? (s tem se mulc še lahko malce pohvali pred prijatelji
evil.gif
.... boš še sam kriv, da si k temu pripomogel). V poštev pride tudi kaka dobra ura (no, Omega še ne...)

p.s. popravek: kolesa raje ne, če je neodgovoren, mu ga bodo takpoj sunili ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Tehničnih stvari ne kupuj fantu, jaz ne bi bil zadovoljen niti s kolesom in uro recimo, ker si rad izberem kako naj bo kaj sestavljeno in kaj mora vsebovat.

Ti mu lepo kupi 50g zlato palico in ne boš falil.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
No, kar se tehnike tiče. Kakšna plazma ne bi bila odveč, ostali pa naj zberejo keš za playstation in ima cel komplet.
smile-1.gif

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Jaz bom tudi boter letos
frown-1.gif

sem se otepal kot satan križa (prispodoba na mestu
wink-1.gif
), in že v naprej govoril, da za darilo ne dobi 0 (boter bom mlajšemu bratecu)

no še vedno vstrajam, da od mene ne dobi NIČ, razen če bota mt pa fotr kupila pa mu jaz dam pol bo šlo. Sam pa nimam denarja za take zadeve.

Drugače pa kot je že bilo omenjeno naj kupi potovanje kamor birmanec želi (seveda v okviru denarja). Jaz sem za birmo dobil enotedensko potovanje v London. Lahko rečem, da je bilo nepozabno in da je to darilo, ki ga ne bom pozabil.
Seveda pa za potovanje moraš v ceno vzet, da greš še ti zraven, tako da to vse skup malo podraži
smile-1.gif