Darilo za 50 let?

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Tut moj fotr bo imel 50 let novembra letos, pa sva s sestro že par let zmenjena, da mu za abrahama kupva tisto uro, ki se v rikverc vrti
smile-1.gif

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Tut moj fotr bo imel 50 let novembra letos, pa sva s sestro že par let zmenjena, da mu za abrahama kupva tisto uro, ki se v rikverc vrti
smile-1.gif
imaš link, kje se jo da kupiti?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
ne vem kaj, jaz sem sicer ne mami in ne za 50 naredil en kolaž iz starih slik (ki ti jih zrihta pač nekdo od domačih) naredil eno veliko fotko, dal v okvir in rožo zraven.
Stalo ni veliko (okvir, roža, slika), nekaj ur dela s scanerjem in računalnikom (nekaj sem še stare ČB slike popravljal ker so bile nekatere "popackane") in dal. Verjemi da je bila presenečena, in vesela darila. (za ozadje pa sem dal domačijo)
Je pa res da se zna zgoditi da bom dal delat še večji format (sedaj je 30/40)

tomcj

Zelenc'
7. jan 2012
1
0
1
Naša mama pa si je vedno želela vedet kaj več o svojem očetu in njegovih prednikih. O priimu, ki je zvenel "tuje" je bla prepričana, da je francoski, družinska zgodba je bla, da je bil en od prednikov Napoleonov vojak. Smo se že dolgo spravljali, da bi kaj o tem raziskali, pa seveda nikol ni bla prava prilika. Pol pa smo se bratje pa sestre zmenili, da ji bomo za darilo dali narediti družinsko drevo, da bomo raziskali rodovnik po priimku očeta.

Zakon. Mami je bila ful vesela. Zdaj bomo naredili eno tako skupno družinsko shemo, ker bomo raziskali še prednike od očeta.

Mili

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Jst mam še 1mesec do fotrovih 70, pa se mi tudi sanja ne kaj naj kupim. Bossek, tudi sam se nagibam k karti za ligo prvakov, ali si ti že kupil? še boš? kje se to kupuje? mogoče še kakšen predlog?

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Uf madonca.....lahko bi pogledal datum sporočila :D

Ja mi (večina ki je prišla na zabavo) smo mu potem podarili bon za takrat svetovno prvenstvo v afriki.
Je šel gledat vse 3 tekme predtekmovanja + izleti. Pomoje best darilo kar ga je dobil.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Jst mam še 1mesec do fotrovih 70, pa se mi tudi sanja ne kaj naj kupim. Bossek, tudi sam se nagibam k karti za ligo prvakov, ali si ti že kupil? še boš? kje se to kupuje? mogoče še kakšen predlog?

http://www.tentours.si/ ponuja cele aranžmaje, če je to ok.

Če je oboževalec nogometa in še ni bil na kakšnem 50.000+ štadionu, se meni zdi to izvrstna ideja.
smile-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
lepo darilo za okrogle obletnice je tudi to: greš recimo na Večer in daš natisniti časopis, ki je izšel na dan ko se je slavljenec rodil (s predpostavko, da ni to bila nedelja)