darilo - dan žena

I

Izbrisan uporabnik #9334

Fantje, vi kar. Jaz vam iz izkušenj povem, da se splača za dan žena prinesti rožico, imaš tri četrt dela že narejenega.

Žensko srce je ... - pač rabi nekaj futra. Sedaj pa, kakor si gospodar. :fredi:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Verjemi, da je žensko srce tudi povsem sito kadar je bejba zadovoljena oz. potešena tako kot se zagre. Ti se pa kar drži misijonarca pa rožic v kolikor ti tako sede :cheer:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Žensko srce je tako kot en tak avtobus. Nikoli toliko poln, da ne bi bilo še za enega prostora ... :norec:

Tko da - verjemi tudi meni. Sem tudi jaz že nekaj ženskih src izkusil.

2. sep 2007
1.528
825
113
Dolenjska
Moja je sprobala vibro buttplug, pa je še mojga kurca v njeni pičkici tako drmalo, da nisem rabil nič nabijat. Mi je samo od tega brizgnilo.

Za občasno popestritev je prav fajn zadeva.:aplauz:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.584
113
Ne vem no. Eni ne hodijo nikoli ven jesti, jim samo žena kuha. Eni nikoli ne posolidte/popoprate/potabskate/pospice-te oz. dodatno popestrite jed, ki vam jo žena skuha. Eni nikoli na naskrivaj pogledate žensko drugo kot svoje.
Ja in Topici kot, noge pod armaturo, slike nasprotnega spola so prazni.
Z ženo uspešno začiniva/popestriva sexsualno/spolno življneje in me skok čez plot sploh ne mika! Ostajam zvest. Drugo je seveda tisto v sanjah in mislih.
Sedaj je na vrsti tisto rdeče, ki ven gleda. :) Upam, da me še ni prepoznala tu gori?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
jo boš mel na daljinsko, al se bosta prijavila na sex soicalna omrežja :evil: