darilo - dan žena

bose

Pripravnik
23. sep 2009
293
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Ker se nezadržno bliža 8. marec iščem ideje za skromno obdaritev. Potrebujem nekaj za ženo in hči, mamo in sestro, ter taščo in svakinjo. Predvsem darila za mamo-sestro ter taščo-svakinjo morajo zaradi ljubega miru biti enaka, ali pa vsaj približno enakovredna.
Torej moški, kaj imate v planu podariti ženskam?

bose

Pripravnik
23. sep 2009
293
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Aja, sem pozabil. Glede na to, da je del populacije starejši bo treba iskati nekaj brez sladkorja. Pa na bomboniere, čokoladice, rože sem se sam tudi že spomnil. Zanimajo me kake bolj inovativne ideje.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
IMG_20200303_130818.jpg

Lani je moja gospodična od mene dobila "magic wand". Fantastična zadeva.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
savina atai jajčke. :evil: sam verjetno so drage ker so čudežne.

VanZ zelo podobno sva razmišljala. :D

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj si ženska želi od deca za dan žena?
Oornk Bigdaddyija.

Nimaš kej šparat. Če daš pa zraven še pušeljc zvončkov, pa tudi predigre ne bo treba. :cheer: :cheer::cheer: Je vsaj za dva tedna mir v bajti.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Madona koliko zensk moras obdariti. A si preprican, da si ok? :sprasujemse: Moja klasicna za valentinovo je 10 pack durex kondomov in flasa gina, ce ti kaj pomaga. Vanz ima zelo dobro idejo! Ostalih zenskih praznikov ne praznujem, ker ne vem cemu jih bi. Snaham, hcerkam? Pizd.a pa komu vse še? Zresnite se fantje.

• Všeč mi je
Reactions: gimi in sajkek
I

Izbrisan uporabnik #9334

Za dan žena moraš nekaj, ... če ne, imaš njeno surlo do podna. :oops1: .

Kdo bo pa to žalost gledal? Torej pokličeš ven prijateljčka : "Delaj, mona, zakwa pa misliš da te tako pazim tule noter pod šlicem!?"

Je v hiši potem tako blagostanje, da bi bilo za v katekizem.

Tako malo je treba, pa tako nič ne zastopite :norec: !

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
ce celo leto po sihtu visis na kavcu in cez vikend, ti tudi osmi marec ali valentinovo ne bosta prinesla blagostanja za eno noc zaradi darila.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
Kupi ji copate + (kot so že ostali predlagali) kupi vibrator oz. ali nekaj v tem stilu.

Če ji ne bodo copate OK, naj se je.be :evil: :evil::evil:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Po možnosti samo z vibratorjem. Torej je treba poskrbeti tudi za zadostno zalogo baterij.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
ja morda nerodno napisano, buttplug v zenski riti dodatno zoza njeno vagino. ne vem, drugacen obcutek je.

I

Izbrisan uporabnik #9334

ja morda nerodno napisano, buttplug v zenski riti dodatno zoza njeno vagino. ne vem, drugacen obcutek je.

Kwa grete sploh fjukat, če pa nimate orodja? o_O
To je za odrasle ljudi. Pa primerno mašino moraš imet. Vi bi pa z nekimi slamcami, in ker so tiste slamce bolj skromne, pa zafilate vse skupaj še od odzadaj z nekimi dildoti ali kako?

Pa se vaše dame strinjajo s temi vašimi metodami?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Demz ene se strinjajo, ene se ne. Ene so zavrte kot ti, druge rade eksperimentirajo.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Se pravi, za boljši filing: manjša kot je slamica, večji mora biti zamašek :sprasujemse: