Darila za dobre uporabnike

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
KSZ
Torej še vedno nobenega konkretnega odgovora.
crazy1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
No, jaz ne vem nič specifičnega o darilih, ki jih lahko dobiš. Sem pa par let nazaj dobil za darilo od M@ SE 1010
smile-1.gif
vemt tudi, da je vsake toliko (ponavadi okoli novega leta) čistilna akcija (spet, m@), kjer potalajo ne-taok-zelo-stare-ampak-ne-ravno-prodajlive dobre mobilce velikim porabnikom, s tem da pod letnim racunom za firmo ene 15.000 EUR nimas kaj okoli praskat.

Lahko ti pa povem, da obstajajo pri vseh operterjih posebni paketi, ki so naceloma ugodnejsi kot karkoli drugega na trgu, ki jih pa ne mores sklenit sam, ampak ti ga mora operater dati - to, seveda, poleg "posebnih" paketov za poslovne stranke in državno upravo. Kaksen je Si.mobilov ti lahko pa Borovnica pove, ce ti bo hotel.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Če pričakuješ, da ti bo nekdo napisal nekaj v smislu: Od 2000000€ naprej dobijo stranke pet telefonov na mesec zastonj, se močno motiš. Kot podobne stvari po vseh podjetjih so to poslovne skrivnosti in se jih ne razlaga po forumih.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Če pričakuješ, da ti bo nekdo napisal nekaj v smislu: Od 2000000€ naprej dobijo stranke pet telefonov na mesec zastonj, se močno motiš. Kot podobne stvari po vseh podjetjih so to poslovne skrivnosti in se jih ne razlaga po forumih.
Ja, ok no. Logično.

Ampak, a ni nobenega na tem forumu, ki bi zatelefoniral več in bi enkrat v preteklosti pa kaj dobil? A tukaj vsi porabljajo mesečno za 5 EUR, zraven pa vlačijo Nokie N95 8Gb po žepih.
confused-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

En kolega je pri Mobitelu slab mesec nazaj dobil "zastonj" UMTS aneks (star mu še ni potekel, želel je nov telefon in so mu šenkali novega... brez vezave).

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Da takole delijo ugodnosti v prodajnih centrih, če ugotovijo, da lahko malo popustijo pravila, al pa ob posebnih priložnostih, se mi zdi čist logično. Pa darila poslovnim partnerjem tudi.

Dvomim pa, da pošiljajo darila po pošti - z visokimi položnicami.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Pred kakim mesecem sva z boljšo polovico oba nabavila nove telefone, vse skupaj je prišlo cca 500 eur in punce so nama navrgle še majico itak (z dolgimi rokavi) in strašansko lep m@ rokovnik. Sicer pa nič posebnega. No ja, včasih se spomnejo na nas, če pozabim plačat račun
tongue-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
grin1.gif

jaz (še nisem) dobila omembe vrednejšega darila od m@ - sem premajhna riba.
redface-1.gif
niti ne pričakujem kaj takega.
enkrat sem res dobila eno majčko.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
to gre samo za podkupnino in nič drugega. oni dajo direktorju nov fon, po možnosti za celo družino, on pa vzame njihovo firmo za "svojega" operaterja.

osebno nisem tak bedak, da bi zapravljal po par 100€ mesečno, samo zato da potem dobim zastonj en usb ključ
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
brat na mesec zatelefonira za cca 300€, pa ni dobil se nikoli nic. Pri mobitelu je pa ze 10 let. Ce ne drugega bi se lahko spomnili s kaksno malenkostjo na lojalnost..

Sebe ne bom omenjal, ker sem za operaterja bednik z nekje 20€ porabe na mesec..

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Sem tudi slišala, da naj bi Mobitel dobrim uporabnikom podarjal neka darila v smislu bluetooth slušalk in podobno.
No, sama več kot trak za okoli vratu še nisem dobila. Sicer pa niti ne morem pričakovati, ker pač ne porabim toliko. Sem pa že od vsega začetka pri tem operaterju, kakšnih 10 let, odkar sem kupila prvi mobilni telefon.

Lahko bi se Mobitel malo izkazal in občasno podelil kakšne uporabne zadeve svojim najboljšim uporabnikom. Pa to ni neka podkupnina, ampak samo simbolično darilo. Pač neka malenkost.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Jaz ima služben P1i in so nam ga na račun večjega porabnika dali 100€ ceneje. Imamo pa na firmi cca 10 naročnin pri simobilu.