Darila in rojstni dan

dteam

Zelenc'
23. avg 2008
24
0
1
Kaj bi vi naredili v primeru, da ima vaša simpatija, s katero se poznaš, že nekaj let, rojstni dan... bi ji kupili sami od sebe neko darilo, ali bi ga samo v primeru, če bi vas povabila na pijačo?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
Prvo definiraj simpatijo. Pa kaj so tvoji cilji pri njej. Ce te ne moti da ti zabije: "ti si moj najboljsi prijatelj" in pri tem ostaneta do konca zivljenja, potem ji kupi darilo ne glede na to ali te kam vabi ali ne. Ce pa bi ti kaj vec je pa zadeva malce bolj kompleksna ker ne vemo ali ona ze ve da ti je vsec ali se le pretvarjas da tudi tebe zanima vezenje gobelinov samo zato da si lahkov njeni blizini.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
eh mahoni

sipmpatijam se vedno kupi dariolo..se vsaj lahko lupckas..ce se izberes primeren trenutek..in ji takoj po kissu reces..i lajk ju..si zmagal

al pa pogorel for ever.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
eh mahoni

sipmpatijam se vedno kupi dariolo..se vsaj lahko lupckas..ce se izberes primeren trenutek..in ji takoj po kissu reces..i lajk ju..si zmagal

al pa pogorel for ever.
Jah, Mahoney je naredil pač po policijsko. Strategija in če je treba, napad!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
eh mahoni

al pa pogorel for ever.
Ravno zaradi zadnjega - "al pa pogorel for ever" - sem ga vprasal ce ga ne moti da bo njen best frend in bo vedno potihem trpel ob njej. Ce ga to ne moti pol "pogorel for ever" ne pride v postev.

@avtorju ce ona ve da ti je vsec pol kupi darilo ampak pocakaj na povabilo. Pa ce te ne povabi prej pol jo lepo poklici in vosci...ce te ma namen kam povabit te bo. Ce te ne bo (a hkrati ve da ti je vsec) pol dvomim da mas lih veliko sans. Pol ji pac daj darilo ko se prvic vidita in zacni iskat kako drugo potencialno deklico.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik dteam pravi:
Kaj bi vi naredili v primeru, da ima vaša simpatija, s katero se poznaš, že nekaj let, rojstni dan... bi ji kupili sami od sebe neko darilo, ali bi ga samo v primeru, če bi vas povabila na pijačo?

Če te ne povabi na RD zabavo, pol nimas kaj kupovat, niti privat. Sicer pa ji pošlji vrtnice na dom, pa da vidiš kje si. Zgubit nimas kaj.

dteam

Zelenc'
23. avg 2008
24
0
1
Voščil sem ji že. Po eni strani mi je malo bedno čakat, da me nekam povabi. Ona je rekla, da ne praznuje več rojstnih dnevov, tako da vprašanje, če me bo sama kam povabla.

Glede rož pa verjetno tudi ne pride v poštev, ker ima danes brzdej. Sem sicer tudi v tej smeri razmišljal ja, ampak potem sem videl, da pride brdej na nedeljo in je vse padlo v vodo.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik dteam pravi:

Če je to tvoja simpatija in da jo hočeš tudi imeti kot stalnega partnerja... ti ne uide da ne bi reskiral enega darila od jurja € vnaprej....

drugače pa bo ta tvoja simpatija odpeketala za zmerom...
hysterical-1.gif

no, šalo na stran ... sam si pa res en pokavc ..takšen ali drugačen... da bi ti tvoji simpatiji kupil darilo samo v primeru , če ti ona plača pijačko...

Fifti-fifti??
hysterical-1.gif

Sploh ne vem al se hecaš al resno misliš..
sprasujem se.gif
.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

@avtorju ce ona ve da ti je vsec pol kupi darilo ampak pocakaj na povabilo. Pa ce te ne povabi prej pol jo lepo poklici in vosci...ce te ma namen kam povabit te bo. Ce te ne bo (a hkrati ve da ti je vsec) pol dvomim da mas lih veliko sans. Pol ji pac daj darilo ko se prvic vidita in zacni iskat kako drugo potencialno deklico.

Lepo si to povedal, samo ne bi pa jaz kar nekaj kupoval darilo pa čakal ali povabi ali ne in da bi dajal darilo, ko se naslednjič vidita. Če ga povabi naj ji prinese darilo in basta.

@avtor: To, da ne praznuje RD je samo izgovor, da se te losa. Če bi ji bil všeč bi ravno kontra naredila, povabila bi te na RD, pa nima veze ali ima navado praznovati RD ali ne. Pač bi se verjetno znašla in naredila priliko, da se vidita.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mene so vse, ki niso praznovale, vabile..pa smo bili na solo pijackah in potem smo ze mesal jezike.

sem pa za raznorazne kalibre dostavljal rože tudi ob endeljah..a ti prijatelja nimaš..skoč na britopf, poreže vrtnice in k njej..

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Lepo si to povedal, samo ne bi pa jaz kar nekaj kupoval darilo pa čakal ali povabi ali ne in da bi dajal darilo, ko se naslednjič vidita. Če ga povabi naj ji prinese darilo in basta.

@avtor: To, da ne praznuje RD je samo izgovor, da se te losa. Če bi ji bil všeč bi ravno kontra naredila, povabila bi te na RD, pa nima veze ali ima navado praznovati RD ali ne. Pač bi se verjetno znašla in naredila priliko, da se vidita.

Mahoni in Čif mata najbolj pospravljeno glede tele teme.
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja, azto sta pa samska..treba se je, prvič, na silo zrint zraven..a mislis, da babe kar padajo dol k vidjo tipa..

narest se glupega, mal se stisnt..pa prevert..al pa pozabit vse skup

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
No, to maš tut prav: če nisi zadost tišast, baba misli, da jo ne zanimaš kaj preveč.
Ma jebeno je tole z babami... nikol ne veš, kaj je prav.
Mah narediš se budalo in poskusiš. Če ne rata, si budalo iz sebe naredil sam, če rata, sčasoma budalo iz tebe naredi baba. Mislim, da je prva varjanta glede ega boljša.

dteam

Zelenc'
23. avg 2008
24
0
1
Deljena so mnenja vidim
smile-1.gif
. Sicer pa imam občutek, da kakšna punca zanalašč noče povabit na pjačo za svoj rojstni dan, ker noče izpast taka, da hoče darilo. Ker punca te npr. časti pijačo za svoj rojstni dan in takrat se seveda spodobi, da ji prineseš darilo. Darilo je pa skoraj zagotovo več vredno kot njena pijača in morda se ji to ne zdi prav.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Ti še nikoli nikomur nisi rekel naj ne pretirava z darilom in ti prinese neko malenkost. Da bi se pa slabo počutil ker je darilo koštalo 10, 20 eur več kot pijača, pa tudi ne vem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
Citat:
Uporabnik dteam pravi:
Deljena so mnenja vidim
smile-1.gif
. Sicer pa imam občutek, da kakšna punca zanalašč noče povabit na pjačo za svoj rojstni dan, ker noče izpast taka, da hoče darilo. Ker punca te npr. časti pijačo za svoj rojstni dan in takrat se seveda spodobi, da ji prineseš darilo. Darilo je pa skoraj zagotovo več vredno kot njena pijača in morda se ji to ne zdi prav.

Hm glede na tale tvoj nacin razmisljanja, sem zacel dvomit da ona sploh ve da ti je vsec. Namrec obcutek imam, da si ti zatreskan do uses, kar povzroca izkrivljanje dojeman ja realnosti do te mere, da napacno ocenjujes vhodne podatke, ki jih dobivas iz oci in uses. Lej, ce sta frenda jo poklices "hej mici, žan tu vse naj za tvoj rd..... - o tnx hehe - in kaj kej pocnes na ta veliki praznik? sedis ob radiu in cakas kdaj bo na vrsti cestitka? haha - ma ne prej sem bila na faxu zdej grem pa neki pojest - a pa ze ves kaj bi sla jest -ne..a mas kako idejo itd itd itd" Ce nima casa se pa apc zmenis za pijaco kak dan kasneje in ji takrat das darilo. Ce ti je frendica ji daj darilo, ce si zacopan daj darilo. lej glej nanjo kot na novo podjetje - pac vlagas vanj kljub temu da ne ves ali bo uspesno ali ne.

Ampak ce pa nima casa zdej se cel teden pol pa mogoce ni prava za kaj vec... Lej recimo ko si posiljata sms sporocila more bit razmerje ti/ona 1/1, ce je 1,2/1 pol ti preveckrat zacnes in zakljucis chat (mogoce nisi zanimiv pa te noce skenslat), ce je 1,5/1 pol najverjetneje ne bo nic, ce je 2/1 ali 2+/1 pol si obupan. Pejt z njo na kavo in se mal pogovarjita kok se kej stekata, pac kake mata kej skupne hobije itd...in ko bo prislo do tega da bo nekak izdavila nekaj v smislu da sta kr dobra frenda oz da se dost ujemata ji pac povej "ampak jz bi kej vec kokr prijateljstvo - lahko zacneva s kinom dans zvecer (pac skusi bit sproscen pa zabaven)"... je pa res da nekatere znajo presenetit s svojim LAGom...Jaz sem to eni rekel pa je nekako preslisala...in po pol ure ko sem ravno hotel it zapit neuspesen napad zenska izjavi "cak, a ti hoces rect da cuts kej vec kokr prijateljstvo" in bruhne v smeh...sm prvo mislu da se baba norca z mene dela... no zdej sva pa ze par let skupi.

Brez zamere, sam res ne vem ce ona res ve da ti je vsec.

no dej updatei kako je slo. Aja pa sej ves ane...zdejle se lahk pomagamo, pol ko bo prvi resni zmenek pa se mors odlocit kdo od nas bo na remote, ker tkole po par dni se ne bos mogel odlocat a bi jo prijel za koleno ali ne.