Danska sramota

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Sposobne delat imigrante pa nazaj ,ker delo osvobaja.
Ne pa ,da Mujoti pa Hasoti serjejo po Sloveniji.

[censored]æek, da se ne boš razpočil..pejt mal nazaj na siso od mami, pa se kasnej javi
crazy1.gif

Če ti ni kaj jasno mi povej naslov kje se lahko dobima in ti v živo povem.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Tamle imas policijo pa vprašaj - čeprav dvomim, da bodo hoteli kaj povedati, če imajo odprto preiskavo.

Najprej pa uporabi isti nasvet, kot sem ga dal jaz kolegom državnim uslužbencem: Pritisni "S citatom" na tistih postih, ki so označeni kot SPAM in se poscrollaj do dna
smile-1.gif
Potem primerjaj KZ-1 (revizija A z dne 27 maja 2009 tukaj ni relevantna), in preglej kateri člen se na to navezuje.

Lahko me pa še ti probaš dovolj razpizditi
wink-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne. Ne stoji mi zaradi tega, ker je ista država ki je vzgojila toliko normalnih ljudi vzgojila tudi tebe in nekatere druge zafrustrirane nestrpeže
smile-1.gif

Ampak, hej, še dobro, da mamo internet in viagro
smile-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ja ok javi ko bo mx kaznovan zaradi bednega posta.
Ti lahko jemlješ kako hočeš, ampak ne boš nič dosegel z tem prijavljanem.

B81

22. jul 2007
37.707
10.970
113
Sicer sem po srcu dober človek
grin1.gif
, ampak tebi pa privoščim, da ti vsi sosedi ciganom bajte prodajo.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Tako dejanje seveda ne sme ostati neopaženo, kot mnogo drugih pobojev živali, z namenom dobička / zabave. Eno je naravna selekcija določene vrste živali, da se ne razširi preko določenih meja, drugo je prekomeren poboj in tukaj gre človeštvo preko meja. Take stvari je potrebno obsoditi. Ko je bila tema o Afriki in njihovih prebivalcih - seveda da belci služijo na naravnih bogastvih afrike, da je to prostor kjer človeštvu razvoj ni bil dovoljen, kjer na račun revščine bogato živi 1 % tamkajšnjih ljudi.. Rasizem ima globoke korenine, in globoke posledice. Ko je nekdo rekel da ne uporabljajo kondomov.. kondoma oni v življenju še videli niso.. in da nej ne delajo otrok.. v vasi kjer je treba hodit 1 km do vode, naj 80 letni starec hodi po vodo?? Mladost njim pomeni preživetje in vitalno silo vasi.. Seveda razni kurcoliznikom s polno bančno kartico ali dolfebutlerjem to sploh ni predstavljivo, ker v Afriki v življenju niso bili..

Sicer pa ateist, če je že tvoj slogan vsak na svoje, zakaj potem ne spizdiš dol iz foruma, vsiljevanje svojih pogledov ostalim nikoli ni nič pametnega obrodilo. Če bi tvoj firer uresničil tvoje ideje, tebe in tvoje družine ne bi bilo več na tem svetu. Slovani so mu bili ravno tako prioriteta pri pobijanju, v vrste vojske pa so jih sprejemali le zaradi pomanjkanja nemških vojakov. Če bi bilo vojne konec in bi Nemčija si lastila Evropo, bodi prepričan da bi svoje vrste še temeljito prečistili. Antisemitizem pa izvira le iz tega da so Židje takrat imeli v rokah kapital. Hitlerjeve blodnje pa izvirajo še iz njegovega otroštva, ko je bil zavrnjen na umetniško fakulteto, kar mu je preprečil Žid. Vse velike pizdarije v svetu izhajajo iz frustracij malih ljudi. Povej mi ti, koliko nedolžnih ljudi je bilo ubitih v koncentracijskem taborišču? Koliko družin, katere so hotele le živeti normalno življenje? In kako lahko ti misliš da so bili delfini bolj nedolžni od teh ljudi? S čim so si delfini bolj zaslužili tvoje zagovarjanje, pobite nedolžne družine pa ne? Zanimivo pa je da zagovarjaš tiste ljudi, ki so zadnji na vrsti da bi bili zagovarjani. Ljudje ki so zadnje dni vojne, malo pred vojno za Berlin, v ogenj pošiljali nedolžne civiliste, starejše in tudi ženske z namenom da so si kupili nekaj več časa za živet. In da so večina teh raje nardila samomor kot pa da bi umrli v boju. Ti bi morali biti prvi v vrsti za odstrel, cigane pa naj ureja pravna država s pomočjo policije. Pri nas je to zgleda zelo težko. Vedno so bili in bojo konflikti zaradi kulture in vere. Tega se ne da spremeniti. Lahko pa za začetek spremeniš sebe...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
In kdo si ti ,da boš naganjal ljudi iz foruma?
In seveda se mi delfini bolj smilijo kot ljudje.
Koliko židov poznaš?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj pa če so ti delfini bili napoti oziroma so na danskem ozemlju("omorju") imeli monopol, druge ribe pa niti za hrano ???

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Ja ok javi ko bo mx kaznovan zaradi bednega posta.
Ti lahko jemlješ kako hočeš, ampak ne boš nič dosegel z tem prijavljanem.

to je pa kruta realnost te banana države. policija ni vredn apol pizde vode. inkasanti navadni.
se ravno bodem okol enih vleikih azdev in je prišlo tako daleč, da sem pač moral vprašat za nasvet. a čakat, da se dela škoda, krade in noben ne ukrepa, al pač določene akterje polomt, s tem privabit novinarje in nardit senzacijo, ki bo prisilila policijo v delo.
kaj mi je odgovoril. gospod, to je druge vrste kaznivo dejanje in ne bo nič hitreje potekalo na našem področju.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Dobro, da si me spomnil, moram malo požokati, če je kaj novega. Od marca do danes bi se pa tudi naši vrli plavci lahko kaj spravili narediti.

Blagor ubogim na duhu, kajti njih je nebeško kraljestvo.
roza.gif

Si morda kdaj pomislil, da če bi tvoji "plavci" začeli delati red pri tistih, ki so omenjeni v tvoji prijavi, da tistih dveh (in mnogih drugih) topicov sploh ne bi bilo?
priden.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.