Danska sramota

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ubijanje za zabavo je proti naravnim zakonom.

Ostalega ne bom komentiral, tole pa ni res. Znano je, da nekatere vrste opic ubijajo za zabavo.
Ja, samo jih pol naravno sodišče obsodi na naravno kazen !
wink-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Me veseli, da ti je všeč.

Zdaj grem pa še ene dva delfina fentat. Jutri so pa mladi tjulnji na sporedu, rabim novo preprogo. [censored] emos... :S

pyzamemo.jpg

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Me veseli, da ti je všeč.

Zdaj grem pa še ene dva delfina fentat. Jutri so pa mladi tjulnji na sporedu, rabim novo preprogo. [censored] emos... :S

pyzamemo.jpg

Največ koristi bi naredil ,če bi sebe fental namesto delfinov.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ja to še neveš.
Kaj imaš komplekse ali te v tem Brussel spravljajo ob živce?
Nisi sposoben za tole delo katero opravljaš?
Ker nekam popizdiš ,ko ti kateri omeni Brussel.
Verjamem ,da te majo tudi tam že polni qurac in ,da boš počasi prišel nazaj.

Evrofil se vrača

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Ja to še neveš.
Kaj imaš komplekse ali te v tem Brussel spravljajo ob živce?
Nisi sposoben za tole delo katero opravljaš?
Ker nekam popizdiš ,ko ti kateri omeni Brussel.
Verjamem ,da te majo tudi tam že polni qurac in ,da boš počasi prišel nazaj.

Evrofil se vrača

Sine - ne samo, da si se nesposoben podjebavat na nekem inteligentnem nivoju, še huje - nepismen si. Govoriš o mojem kolegu Evrokratu
wink-1.gif

Kompleksov - za razliko od tebe, ki živiš v neki večvrednostni iluziji, in se ti zdi sprejemljivo pobijanje ljudi, ampak ne pa ubogih delfinčkov! - pa nimam
smile-1.gif

Tipičen naci
wink-1.gif

Kar se pa teme tiče: Noone cares. Dokjer je dovoljeno zagovarjanje množičnih morilcev so eni jebeni delfini še najmanjši problem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok, ti evrofil, s svojo prvo izjavo v tej temi si itak že izpadel živ [censored]. Zame, kdor ostane hladen ob takih fotkah al pa jih celo podpira, ni nič boljši od vseh hitlerjev, morilcev in ostalih psihotov na tem svetu. Zdej če je pobijanje enih nemočnih živali neki "krst" v zrelost - pha no. Ne vem, kje je tukaj kakšen dokaz o odraslosti? A je dokaz to, da so sposobni ubijat nemočne in nedolžne??? Nej gre v vodo, pa nej se prpne nanjga, pa nej gresta mal globoke modrine pogledat. In kdor pride nazaj živ, bi bil pravi moški.

Ateist: Sicer se strinjam s tabo v tem o čemer govori ta tema, ampak, mi pa ne gre v glavo, kako lahko istočasno podpiraš vsa taborišča, kjer so ljudje umirali v nemogočih pogojih. Trpeli tok, da je že prov čudno, da so tok dolg živel, ipd... Kot vemo, v taboriščih niso umirali le tako ful nevarni Židi. Vmes je bilo veliko drugih nacij in ras. Ubistvu, pa tud če se ti ljudje ne smilijo tok kot živali (men se tud ne, tok da boš vedu), sam kar je pa hitler delal, je bilo pa čez vse meje. Jest se tud ne sikiram, ko pade dol avion, ko v afriki umre ne vem kok tisoč ljudi zarad lakote, sam da je pa en režim lahko naredil take grozote... Ne vem, kako ti gre to skupaj. Zdej si uničil mojo teorijo - jest sm vedno trdil, kdor ima rad živali, je dober človek po duši in pameti.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
O ti bošček ubogi zagovarjanje množičnih morilcev idi se sedaj razjokat mami na ramico ali pa kakšni cigančici.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Zame, kdor ostane hladen ob takih fotkah al pa jih celo podpira, ni nič boljši od vseh hitlerjev, morilcev in ostalih psihotov na tem svetu.

... Jest se tud ne sikiram, ko pade dol avion, ko v afriki umre ne vem kok tisoč ljudi zarad lakote, ...
... Zdej si uničil mojo teorijo - jest sm vedno trdil, kdor ima rad živali, je dober človek po duši in pameti.
smirk-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ok, ti evrofil, s svojo prvo izjavo v tej temi si itak že izpadel živ [censored]. Zame, kdor ostane hladen ob takih fotkah al pa jih celo podpira, ni nič boljši od vseh hitlerjev, morilcev in ostalih psihotov na tem svetu. Zdej če je pobijanje enih nemočnih živali neki "krst" v zrelost - pha no. Ne vem, kje je tukaj kakšen dokaz o odraslosti? A je dokaz to, da so sposobni ubijat nemočne in nedolžne??? Nej gre v vodo, pa nej se prpne nanjga, pa nej gresta mal globoke modrine pogledat. In kdor pride nazaj živ, bi bil pravi moški.

Ateist: Sicer se strinjam s tabo v tem o čemer govori ta tema, ampak, mi pa ne gre v glavo, kako lahko istočasno podpiraš vsa taborišča, kjer so ljudje umirali v nemogočih pogojih. Trpeli tok, da je že prov čudno, da so tok dolg živel, ipd... Kot vemo, v taboriščih niso umirali le tako ful nevarni Židi. Vmes je bilo veliko drugih nacij in ras. Ubistvu, pa tud če se ti ljudje ne smilijo tok kot živali (men se tud ne, tok da boš vedu), sam kar je pa hitler delal, je bilo pa čez vse meje. Jest se tud ne sikiram, ko pade dol avion, ko v afriki umre ne vem kok tisoč ljudi zarad lakote, sam da je pa en režim lahko naredil take grozote... Ne vem, kako ti gre to skupaj. Zdej si uničil mojo teorijo - jest sm vedno trdil, kdor ima rad živali, je dober človek po duši in pameti.

Seveda imam rajši živali kot pa ljudi.
Drugače kaj se pa tiče židov pa mi povej koliko jih poznaš?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Ahahahaha.
13.gif
Ojojojoj, kdo gre pridigat. Jasno, da se mi jebe za živali, ko pa "v afriki umre ne vem kok tisoč ljudi zarad lakote". Najprej moramo poskrbeti za ljudi, se bomo potem lotevali živali in objemanja dreves.

Aja, ups.

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kot vemo, v taboriščih niso umirali le tako ful nevarni Židi. Vmes je bilo veliko drugih nacij in ras. Ubistvu, pa tud če se ti ljudje ne smilijo tok kot živali (men se tud ne, tok da boš vedu), sam kar je pa hitler delal, je bilo pa čez vse meje. Jest se tud ne sikiram, ko pade dol avion, ko v afriki umre ne vem kok tisoč ljudi zarad lakote, sam da je pa en režim lahko naredil take grozote...

Ti tudi nisi čisto gladek, ane?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
O ti bošček ubogi zagovarjanje množičnih morilcev idi se sedaj razjokat mami na ramico ali pa kakšni cigančici.

Right. Mislim, da se slovenskim neo-nacijem ni treba kmalu zaceti pripravljati na prevzem oblasti, če imajo v svojih vrstah take bistroumne hruste
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
lej. ljudi je itak xxx preveč na tem svetu. Potem v afriki se poganjajo ljudje čist brez občutka. Če nimaš hrane zase, ne imej otrok! Če so pa že tok potrebni, nej pa s kondomi fukajo. In pač taka je naravna selekcija. Jest ne vem, zakaj bi morali "mi" plačevati za njihovo hrano? Ubistvu vem - da zastonj delajo v rudnikih.

in ja... avion pade dol - 300 mrtvih. Na cestah pa vsako leto umre 1000 ljudi. pa se jih čist drugače obravnava. Pač tm jih je naenkrat tok umrlo, v avtomobilskih nesrečah pa pač v enem letu....

Ampak lej, to so nesreče, te se dogajajo vedno, in vedno se tud bojo. Tega ne moremo preprečiti! Komu bi jest pomagal, če bi jest žaloval za tistimi v avionu. Sej nisem nobenga poznal. Niti moji poznani niso nikogar poznali... zakaj bi se torej obremenjeval še z njimi???

Taki pomori živali so pa čisto brezvezni. in predvsem so namerni.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
"židov" kar nekaj, prvega pa nobenga. Niti me ni še noben prepričal, da so res (bili) taka grožnja svetu...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
lej. ljudi je itak xxx preveč na tem svetu. Potem v afriki se poganjajo ljudje čist brez občutka. Če nimaš hrane zase, ne imej otrok! Če so pa že tok potrebni, nej pa s kondomi fukajo. In pač taka je naravna selekcija. Jest ne vem, zakaj bi morali "mi" plačevati za njihovo hrano? Ubistvu vem - da zastonj delajo v rudnikih.

Točno! Genialno! Tako kot Murine delacke, LTHjevi zaposleni, in vsi ostali nizko plačani pizduni v Sloveniji! Pa na zajedalske upokojence ne pozabimo. Evo, našli smo resitev, naj nehajo onegavit, pa ne bojo več rabili plač, ker so itak tolk revni da še za jest nimajo in jih mi futramo preko Karitasa in Rdečega Križa. Mislim, kako so lahko tako brez občutka, da imajo otroke, ampak so pa nezaposleni! Takoj sterilizirat.

bonk.gif
Jeboga, ampak a vi kdaj premislite, preden kaj bleknete?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja čaki. to je pa čist druga zadeva!!!

v afriki imajo krizo že 50 let - oz. odkar so jih belci začel nadlegovat, pa ni nič drugače. Unicef zbira milijarde dolarjev, pa ni nič bolje. Valda, navadl so se - in sam čakajo pakete. Mah itak je pa vse to samo politika.

Tole pri nas je pa čisto drugo. In kolikor jest vem, noben še ni umrl od lakote, ker zaenkrat jim še lahko država pomaga. In če pogledamo mladih parov pri nas - koliko jih nima otrok, ker nimajo službe, stanovanja??? veliko jih je.
In če bo res kdo od lakote umiral, mu bom pa sam nesel 50€, ne preko karitasa (kjer se krščanarji napajajo) in križa (tam se pa "menedžerji" mastijo). sam to spet pelje v druge debate....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.