Da pa se vrnem na temo.
Ne morem čisto razumeti, da imate težave z dizlom - zadnje moje so nekje 20 let nazaj - pa imam od takrat same dizle - garažo so pa videl samo od zunaj.
Zgodba izpred 20 let - pri nekje -20. Ob 4:00 zjutraj štartal (z Golfom I - dizel 1.6) - cilj Ulm v Nemčiji - komaj kresnil - filter seveda poln parafina - poskušal po poti doliti bencin (stlačil komaj 3 litre noter, ker sem prejšnjo večer tankal polni tank nafte, da ne bom zgubljal po poti časa
) - do Graza je golfek šel maksimalno nekje med 30 in 40 km/h ker več nafte ni šlo skozi filter. Pred tunelom pod Grazem sem še razmišljal bi se zapeljal not ali ne - pa sem se - prve 4 km v tunelu so mi blendali ko zmešani - ko pa se avto malo segrel (s tem tudi filter in nafta) je pa poskočil - in do Ulma in nazaj ni bilo več težav.
In kot zgoraaj povedano - od takrat najprej nobenih težav.
Ne morem čisto razumeti, da imate težave z dizlom - zadnje moje so nekje 20 let nazaj - pa imam od takrat same dizle - garažo so pa videl samo od zunaj.
Zgodba izpred 20 let - pri nekje -20. Ob 4:00 zjutraj štartal (z Golfom I - dizel 1.6) - cilj Ulm v Nemčiji - komaj kresnil - filter seveda poln parafina - poskušal po poti doliti bencin (stlačil komaj 3 litre noter, ker sem prejšnjo večer tankal polni tank nafte, da ne bom zgubljal po poti časa
In kot zgoraaj povedano - od takrat najprej nobenih težav.