Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Si se ze vprasal zakaj dolocene drzave ne kupujejo bele avtomobile polepljene z nalepkami policija ampak kupujejo posebej zato pripravljene avtomobile?
Ne vem točno, na kaj ciljaš...jaz govorim striktno o navadnih policijskih avtomobilih in ne o kakšnih Providah itd...
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
S taksno kirpo kot je ta octavia karavan + 15 col kotalke na majajocem podvozju ne mores bit ne hiter ne okreten pri "nujnih" voznjah.
Ne vem, koliko si kaj seznanjen z njihovim delom (jaz namreč nisem), ampak pri nujnih vožnjah, ki jih opravljajo po mestih in okolici sem prepričan, da ne potrebujejo Eibachov in 6-batnih Brembov... Tudi 200KM mašince jim v mestih ne pridejo ravno najbolj prav. OK, res imajo takšne zadeve recimo da 3 sekunde boljše pospeške, ampak če totaliziramo vse skupaj...tako opremljen avtomobil bi na kraj dogodka prišel nekaj deset sekund prej (odvisno od relacije), pa še to ni nujno. Še vedno je v takšnih primerih glavni faktor promet. Tega pa tudi z Carerro GT ne bi mogel eliminirati. Res je, da bi morda v kakšnih mejnih situacijah prav prišlo boljše podvozje, ampak menim, da so takšni trenutki zelo redki.
Pa tudi predvidevam, da v teh gajbicah nimajo ravno najbolj serijskega podvozja (mogoče kakšen "sport" paket?).