Danes smo 08.08.08

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Če smo že pri datumih:

19.11.1999 je bil zapisan samo z lihimi številkami.
Kdaj bomo dočakali naslednjega?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ne bomo ga, hahhaa
priden.gif
(vsaj živi ne)

Nazadnje urejeno:

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
Uporabnik Mbonbon pravi:
fajn datum za poroko npr...al pa otročka rodit! Srečn dan pa ravno ni...najprej sem se pod enim drevesom pred točo skrivala, potem sem nekaj cvrla in me je olje fajn opeklo, rožo na balkonu mi je raztolklo in spet bo treba okna prat.... eh

ne vem zakaj vsi mislijo(-te), da so taki datumi pa perfect za poroke ipd... vsi numerologi pravijo, da je ravno nasprotno, da niso primerni... pač kolikor verjameš v kaj.. a ne?
tongue-1.gif

...jah kokr si vzameš s temi srečnimi datumi...Italijani imajo recimo peterk, 13. za srečnega
smile-1.gif

nateg hehe

@florjan: 1.1.3111

Nazadnje urejeno:

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:
...jah kokr si vzameš s temi srečnimi datumi...Italijani imajo recimo peterk, 13. za srečnega
smile-1.gif

nateg hehe

@florjan: 1.1.3111
al pa 1.1.3000 (brez sodih)

Nič je sodo število!
A si bil kdaj bežigrajski policaj? - Pred leti, ko smo vozili na lihe in sode številke je znanca za Bežigradom ustavil miličnik in zahteval kazen. Ko mu je ta zagotovil, da je njegova zadnja številka soda, mu je razložil: "Nič ni nič, šteje torej predzadnja, ta je pa 1, torej liha!" Šele komandir na postaji je rešil problem.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
0 je sodo samo, če je pred njim še kakšno število! 0 samo po sebi ni ne sodo ne liho (razen če se najde kak genij, ki bo 0 delil z 2 in dobil celo število
grin1.gif
).