Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Mbonbon pravi:
fajn datum za poroko npr...al pa otročka rodit! Srečn dan pa ravno ni...najprej sem se pod enim drevesom pred točo skrivala, potem sem nekaj cvrla in me je olje fajn opeklo, rožo na balkonu mi je raztolklo in spet bo treba okna prat.... eh
ne vem zakaj vsi mislijo(-te), da so taki datumi pa perfect za poroke ipd... vsi numerologi pravijo, da je ravno nasprotno, da niso primerni... pač kolikor verjameš v kaj.. a ne?
Nič je sodo število!
A si bil kdaj bežigrajski policaj? - Pred leti, ko smo vozili na lihe in sode številke je znanca za Bežigradom ustavil miličnik in zahteval kazen. Ko mu je ta zagotovil, da je njegova zadnja številka soda, mu je razložil: "Nič ni nič, šteje torej predzadnja, ta je pa 1, torej liha!" Šele komandir na postaji je rešil problem.
0 je sodo samo, če je pred njim še kakšno število! 0 samo po sebi ni ne sodo ne liho (razen če se najde kak genij, ki bo 0 delil z 2 in dobil celo število
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.