Danes me na krožniku/mizi čaka ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
prihajam z avijonom, pozimi se mi ne da tolk dalec fijakat

ce bi bil pa z avtom bi blo pa polek mene velik degustacijske robe, kot je blo to spomlad in poletje
se bi tut kaj zate naslo
nahrung002.gif
 

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj lahko na fliger 20 al 30 kg brezplačno neseš ostalo pa doplačaj itak imaš bruseljsko plačo!
cheer.gif
bomo degustirali!
 

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
ramsteak na žaru z zeliščnim maslom na toastu, šampinjoni na žaru, popečene rezine bučke, mešana solata, ter pečen krompir.

jutri bo piščančje pohano, pire krompir, pa špinača

v nedeljo pa bom naredu mesni fondue.
 

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
matej_ je jutri še kakšen stol pri jedilni mizi prost zame?
smile-1.gif

drugač pa... zjutrj je bil toast s piščančjimi prsmi (namest šunke) trenutno pa glodam miklavža iz testa. odlična prehrana, ni kej :D
 

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Hočeš recept za tisto, ki jo jaz jem, al tisto, ki jo jejo moji? Jaz dam za svojo kuhat čez noč namočen fižol. Ko zavre, vodo zlijem stran in nalijem novo vodo, v kateri se potem fižol kuha, dokler ni kuhan. V drugem loncu kuham repo (mi je boljša jota z repo kot z zeljem). Ko je še ta kuhana, jo stresem v fižol in vse skupaj še malo kuham. Potem naredim pa prežganje (prepražim čebulco, dodam moko, mleto papriko in malo tekočine iz lonca, pa vse stresem v lonec s fižolom in repo), premešam, pustim še kako minutko in je fertik.

Za moje pa kuham najprej prekajena rebrca, dodam fižol in zelje (imajo raje z zeljem kot z repo), lovorov list, krompir. Potem pa pri prežganju dodam še kak košček slanine, postopek pa je enak.


Danes imam post, tako da bo čez cel dan kislo zelje (brez kakršnih koli dodatkov), westie pa se bo mastil z mesnim sirom in briketki.
 

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Tud če bi bla, ne bi blo nič narobe
grin1.gif


Danes je bla za kosilo mešana zelenjava s feto
 

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik westie pravi:
Hočeš recept za tisto, ki jo jaz jem, al tisto, ki jo jejo moji? Jaz dam za svojo kuhat čez noč namočen fižol. Ko zavre, vodo zlijem stran in nalijem novo vodo, v kateri se potem fižol kuha, dokler ni kuhan. V drugem loncu kuham repo (mi je boljša jota z repo kot z zeljem). Ko je še ta kuhana, jo stresem v fižol in vse skupaj še malo kuham. Potem naredim pa prežganje (prepražim čebulco, dodam moko, mleto papriko in malo tekočine iz lonca, pa vse stresem v lonec s fižolom in repo), premešam, pustim še kako minutko in je fertik.

Za moje pa kuham najprej prekajena rebrca, dodam fižol in zelje (imajo raje z zeljem kot z repo), lovorov list, krompir. Potem pa pri prežganju dodam še kak košček slanine, postopek pa je enak.


Danes imam post, tako da bo čez cel dan kislo zelje (brez kakršnih koli dodatkov), westie pa se bo mastil z mesnim sirom in briketki.

HVALA
roza.gif

Jaz imam rada tako z repo, kot zeljem - pa malo mesa mora biti obvezno noter.
En dan poskusim skuhati po tvojem receptu in ti sporočim
wink-1.gif


Danes domača pica za malico ... kosilo ribje palčke + pire krompir.
 

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Dva dni bom doma, tako da bo malo več časa za kuhanje,...tako bo danes pečen puranji stegen, za prilogo še ne vem
confused-1.gif

joj Grisbi, še vedno čakam povabilo na kosilo
evil.gif


ON: malica solata, večerja pa še ne vem
 

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Zeljna juha s hrenovkami.

Ker se mi ne bo ljubila žgancev kuhat. Samo nekako noben doma noče jesti zeljne juhe z žganci pa mi sploh ni jasno zakaj. Žganci so pa ja carski ...
 

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Jutri bo zelenjavna lazanja - ma kdo kak dober recept?

Pa štrudl moram narest pa miške.
 

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
westi..ksz ..ste pomehkkužen joj
rolleyes-1.gif


jaz pa imam glih enga GAMSA (namenoma so te črke) odsrelit. zato bo jutri verjetno golaž ..če bom zadel seveda

divjačina je ok. , če jo znaš pripravit .
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.