Danes me na krožniku/mizi čaka ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dons spila kavo in pa breskov sok. Neki mi ne paše jest dons.

Kosilo pa ne vem, matki sm rekla naj pico nardi, s svežo rukolo po vrhu.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mmmmm..., kolikor spremljam tvoje objave, se pri vas redno dobro je
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hehe, ej odvisno... To se mam pa mamici za zahvalit ker me je navadla kuhat in če se men ne da, je ona na vrsti... Pa vedno si kej novga zmisl... Fora je pa, ker obljublja že kakšen let da se bo to spremenil in da bomo mel za kosilo samo zelenjavno juho iz vrečke tko kot večina familij
grin1.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Danes smo jedli home made pizza bolognese + zelena solata z ribanim korenčkom. Za sladico pa najprej orehova rolada z kislo smetano (fantastično dobro), mal kasneje pa še sladoled Carte D'or Milka z smetano in svežimi gozdnimi jagodami.
Dobr' je blo
zmaga.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Fora je pa, ker obljublja že kakšen let da se bo to spremenil in da bomo mel za kosilo samo zelenjavno juho iz vrečke tko kot večina familij
grin1.gif

?? Hvalabogu, da živim v manjšem mestu - tukaj ne poznam nikogar, ki bi mu padlo v glavo imeti juho iz vrečke za kosilo
smile-1.gif

Mojemu fortu se najbrž zmeša, če bi mama kaj takega postavila na mizo
evil.gif

No, mi imamo danes svinjske medaljone pečene s česnom in pire krompir...pa velikooo skledo solate zraven.

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
naredila kebab po kavobojovemu (bemtish, sklanjanje mi ne gre) receptu zase, za tastare2 pa še za kolegico. blo je super. za sladico pa kinder milchschnitte
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
V pečici so se pekle na koščke narezane hrenovke, krompir, bučke in rdeča paprika. Bilo je zelo okusno. Njami.
smile-1.gif

zverca

Fizikalc
26. avg 2007
1.280
0
36
42
stražišče
ja tako cist mejhno,

jajce je od domacih kur te so pa se rosno mlade in nesejo bol mala jajca

ne vem kak nej razlozim (slikce pa nimam