Danes me na krožniku čaka... III

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jst sm se ga držala in pru dobre ribe so ble
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Danes kuha oči; neka čudna krem juha (menda njegov skrivni recept), rižota z lignji in solatka zraven (če sem prou vidla je motovilc??). Sladice pa ne bo, ker on pač ne mara sladkega
rolleyes-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ copka; Ja skoraj vedno
smile-1.gif
da ne bi koga kej skrbel...)

Danes bom delala porovo juho, pa kislo zelje+matevž+pečenice, solate ni ker ne paše nič zraven. Bojo pa za sladico kasneje ob kavi razbojniške banane. Recept; kupimo najljubšo čokolado. Banano razrežemo po dolgem in v razprtino (
grims-1.gif

Kiara

Pripravnik
1. feb 2010
232
0
16
Bled
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Bojo pa za sladico kasneje ob kavi razbojniške banane. Recept; kupimo najljubšo čokolado. Banano razrežemo po dolgem in v razprtino (
grims-1.gif

mmmm....njami
smile-1.gif

Jaz pa bom danes pripravila: Piščančja prsa narezana na zrezke v smetanovi omaki s sirom, priloga bodo kruhove rezine in riž z grahom. Solata pa bo zelena... z koruzo, fižolom in jajcem. Tudi sladica bo
cheer.gif

Sveže banane, jabolka, ananas, kiwi, pomaranče... s sladoledom
grin1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
goveja juha, zrezki v smetanovi omaki pa domači široki reznanci(ki sem jih jaz spacala
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Testenine z paradižnikovo omakco s tunino in zelena solatka zame, za ostale pa zrezki v naravni omaki in zelenjavni riž + zelena solata. Sladica; kava s smetano in domač breskov kompot
srce-1.gif

copka

Pripravnik
26. jan 2010
120
0
16
50
Maribor
Pa dobro, kompot odpret ni taka mojstrovina. Mislila sem na druge sladice, ki jih delate. Saj ne jeste stalno kompota.
smile-1.gif