ZAJTRK:
100g PZ štručke s posipom, razrezana na manjše kose, razpovoljena in popečena na ponvi
Prvi del frištika:
60g DELIKATESNEGA KRAŠKEGA PRŠUTA
60g PURANJIH PRSI
1/2 RDEČE PAPRIKE
1 KISLA KUMARA
20g GAUDA SIRA
2 mala vložena ULTRA SCHARF feferona
1 miny vložen paprika
žliča gorčice
žlica vital spar ketchup-a
Drugi del frištika:
60g TETKE SKUTE
40g domače kutinove marmelade (najbolja!!!)
15g domače češnjeve marmelade
Šalca FRANCK KAFICE
KOSILO:
Včeraj:
Zelenjavna goveja juha da je žlica stala (brokoli,cvetača, rdeča/zelena paprika,por,grah,fižol,zelena, koruza, korenček),
ajdvova gobja rižota,
sveže kislo zelje v posebni tasici +
VELIKA skleda mešane solate (endivja, rdeča čebula, česen, paradižnik, radič(mmm, pa ravno zadnji listi, ko ostane samo še tista hrustljava sredica. NAJBOLJŠA. To mi je tako fajn, ko vsaki dan odluščim več radičevih listov in se približujem najboljšemu
), sveže zelje)
Danes:
Ajdova kaša z gobicami (ostanek od včeraj)
zelenjavna omaka s popečeno CVETAČO
VELIKA SKLEDA MEŠANE SOLATE
Kislo zelje za spremljavo in zdravje