Danes me na krožniku čaka... III

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
mmm... tole pa dobr sliš. No jst sm pa špinačo, solato, hrenovko, pire.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
sej je tud blo dobr...
wink-1.gif

dons bo pa pražen krompir pa pečena zelenjava
grims-1.gif

LP.S

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jst nebi krompirja
grin1.gif

drgač so pa danes bile ribe (standrd vsak petek) tokrat šarenka, krompir v kosih in veliiiko zelene solate.

Jutri delam zrezke v smetanovi omaki, pa solato pa pire, proti večeru pa juho iz hokaido buče

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ni blo zrezkov v smetanovi omaki, bodo jutri. Naredila zelenjavno musako, pri kateri namestno krompirja uporabila bučke.

No juha iz buče hokaido pa je uspela fenomenalno, za piko na i dodala še kislo smetano.
1121318-hokadio-juha.JPG

Priponke

• 1121318-hokadio-juha.JPG
    1121318-hokadio-juha.JPG
    89,8 KB · Ogledi: 276

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
včeraj za mojega zdrobovo skutni cmoki in čežana, zame pa prepražen paradižnik, por in paprika, čez pa žvrkljan jajc z žlico mleka in začimbami ter na vrhu sir. recimo temu zelenjavna jajčna omleta.

danes puranji zrezki, pražen por (polovička ostala od včeraj), paradižnik in bučke, riž ter zelena solata

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
včeraj za mojega zdrobovo skutni cmoki in čežana, zame pa prepražen paradižnik, por in paprika, čez pa žvrkljan jajc z žlico mleka in začimbami ter na vrhu sir. recimo temu zelenjavna jajčna omleta.

danes puranji zrezki, pražen por (polovička ostala od včeraj), paradižnik in bučke, riž ter zelena solata

Teb se pa da.
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

Teb se pa da.
grin1.gif

kuhat? jaaa
grin1.gif

danes golaž, neki zraven pa solata