odgovoril nisi na nič. Napisal si samo, da se tolažiš s pravljicam:
Nobeden ni za nekaj tretjega, ker tretje ne obstaja, kar bi bilo pošteno in demokratično (kaj je že demokracija?) Tretje sicer obstaja, pa upaj da ne boš doživel. Pa tudi verjami, da si ne želiš slišati....
Zapomni si samo, da cilji nekoga so jasni in enostavni.... vsa orodja za te cilje so pa sila zakomplicirani in nejasni (za nekatere) ... ker to je cilj da je tako.
(Za)živel pa ne boš nikoli tako, kot je spodobno za svobodnega človeka. Razen če je tvoja svoboda 24/7 dostop do interneta
Jezen nisem na tebe (pač eni ne vedo, da ne vedo)Citat:
Oh kako lepo si se zaklal zdajle...
Pa mi slovenci bi radi da koncno bobu recemo bob...
Da se ex komunistom rece komunisti se naprej... Ne da so kamudlirani v SDP... LDS.... ZAhec... SMC...
Da se taki kot si ti... DemZz... Snecer nehate kamuflirat za masko libertarizma....kao mi smo za nekaj tretjega... Nekaj vmes med socializmom pa kapitalizmom
Ja tko kot se je DemZzu zagovorilo... Mladi smo obupal nad sprenevedanjem VAŠE generacije... In cakamo kdaj oblecete leseno piđamo da bomo lahko mi ali pa nase naslednje generacije koncno zaziveli...
Ker z VAŠO Alan Ford generacijo bo sam potop...
Nobeden ni za nekaj tretjega, ker tretje ne obstaja, kar bi bilo pošteno in demokratično (kaj je že demokracija?) Tretje sicer obstaja, pa upaj da ne boš doživel. Pa tudi verjami, da si ne želiš slišati....
Zapomni si samo, da cilji nekoga so jasni in enostavni.... vsa orodja za te cilje so pa sila zakomplicirani in nejasni (za nekatere) ... ker to je cilj da je tako.
(Za)živel pa ne boš nikoli tako, kot je spodobno za svobodnega človeka. Razen če je tvoja svoboda 24/7 dostop do interneta