Dama v GLS 500 4M

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
ksz

eh, moje šlampasto branje. jaz sem pa dvakrat prebral avtorjev sestavek in se spraševal, kje je tu DRAMA v GLS....
čisto razočaran nad temo
frown-1.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.231
216
63
Mogoče je prelagala zato, ker je upala na salmonelo (starejša jajca) in je pač cajt, da suggar daddy gre...
grin1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.747
113
EU
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Včeraj sem po naročilu naše moral poleg ostale špecerije prinesti tudi jajca. Ko sem v Leclercu prišel pred polico z jajci sem opazil damico z idealnimi proporci urejeno v nulo s polnim vozom, ki je pregledovala - prelagala jajca, kjer sem imel namen kupiti enaka jajca sem šel še po smetano in se vrnil ter zagrabil tri zavitke jajc in odšel plačat. Spotoma sem med odhajanjem v avto videl, da je damica zlagala robo v MB GLS 500 4M parkiranega na prostoru za invalide. Po prihodu domov me je naša ob zlaganju v hladilnik nazijala zakaj sem prinesel dva zavitka S velikosti in samo enega L - ker vem da sem pogledal na škatlo da bi bila jajca L sem se spomnil damice, ki je prekladala in je morala zamenjati jajca iz škatle L v svojo škatlo S (ki so bila označena z -50%).
Nauk zgodbe
- prekladaj jajca in prislužil si boš GLS-a
- redno pregleduj jajca da doma ne boš nastradal

Zakaj nisi stopil zraven in zaprosil naj tebi tudi jajca preklada
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Lahko se tolažiš z mislijo, da je taka idealna bejba hendlala tvoja jajca.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Citat:
Včeraj sem po naročilu naše moral poleg ostale špecerije prinesti tudi jajca. Ko sem v Leclercu prišel pred polico z jajci sem opazil damico z idealnimi proporci urejeno v nulo s polnim vozom, ki je pregledovala - prelagala jajca, kjer sem imel namen kupiti enaka jajca sem šel še po smetano in se vrnil ter zagrabil tri zavitke jajc in odšel plačat. Spotoma sem med odhajanjem v avto videl, da je damica zlagala robo v MB GLS 500 4M parkiranega na prostoru za invalide. Po prihodu domov me je naša ob zlaganju v hladilnik nazijala zakaj sem prinesel dva zavitka S velikosti in samo enega L - ker vem da sem pogledal na škatlo da bi bila jajca L sem se spomnil damice, ki je prekladala in je morala zamenjati jajca iz škatle L v svojo škatlo S (ki so bila označena z -50%).
Nauk zgodbe

Zakaj nisi stopil zraven in zaprosil naj tebi tudi jajca preklada
cheer.gif
saj je napisal da je šele doma pogruntal da je jajca prekladala. brez dvoma pa bo še velikokrat šel v isto trgovino.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Nauk zgodbe

Kaj pa ima za zijat nate, če na škatli piše "L"?
Sploh pa nima nihče za zijat na nikogar.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.311
3.923
113
Doma si ženi povedal, da ti je v oči padla ena grda, debela babura z ekstremnim makeupom, ki je "prepakiravala" jajca .............

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Citat:
Nauk zgodbe

To, da bogatejši ljudje v veliko primerih gledajo dejansko na cente ni nič novega. Tudi sam opažam, da ljudje, ki denarja nimajo, le-tega nimajo z razlogom, tisti, ki ga pa imajo, ga pa imajo z razlogom. Kaj točno je zdaj ta razlog se pa spreminja od primera ampak v večini je to, da revno enostavno ne znajo z denarjem, bogati pa gledajo na vsak cent. Tako da ne bom kar po defaultu označil te zgodbice za izmišljene saj vem iz prve roke za primer, ko človek (direktor, tipičen nategunski slovenski podjetnik, ki bi si več kot zaslužil obisk inšpektorjev ampak jih iz neznanega razloga kar ni pa ni k njemu), ki se vozi s Porsche Cayenne-om 2014 letnik (kupil novega), teži lastnim zaposlenim, ki v njegovi trgovini nekaj kupijo za par 10 ali celo 100+€ za 6 (!!!) centov in to za več mesecev nazaj. Je pa res, da je ta tip gorenc
grin1.gif

Tako da kamen na kamen palača, cent na cent od jajc - MB GLS 500 4M
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.390
5.665
113
Cent na cent.......garaža
grin1.gif

Ampak lej....če men zapaše fuuuuuuu.....ing pir na vroč dan
shocked-1.gif
in ga majo pred nosom po 2,80.........100m stran pa po 2,50...

Ja ga bom pa za 2,80 spil pa če se cela stalaža jajc sesuje zato
cheer.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
ksz... kaj so kaki žigi na jajcah?

Danes sem 3 škatle odprl, pa nisem videl nobenih oznak.
confused-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Sam sem mislil prekladat... pa sem vidu da je komaj 1€ po škatli razlika.

Rit pa tudi ne bi vedla, da sem požrl 20 centov dražji jajc.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Odgovoarjam tebi, ker si omenil cente. Če vi resno mislite, da so ljudje bogati, ker obračajo jajca pa gledajo šest centov, pol vam lahko sporočim, da se motite. To, da nekdo menja jajca ali pa gleda tri oz šest centov je bolj bolezensko stanje kot pa šparanje. Denar se pa obrača drugje in to ne v centih. Bolj se gre za požrešnost in furanje nekih principov v motenih glavah.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Sorry, sam en kup buč si napisal. Eni ga nimajo z razlogom...ja, sam ta razlog ni v jajcih za 1€

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Odgovoarjam tebi, ker si omenil cente. Če vi resno mislite, da so ljudje bogati, ker obračajo jajca pa gledajo šest centov, pol vam lahko sporočim, da se motite. To, da nekdo menja jajca ali pa gleda tri oz šest centov je bolj bolezensko stanje kot pa šparanje. Denar se pa obrača drugje in to ne v centih. Bolj se gre za požrešnost in furanje nekih principov v motenih glavah.
+1

Ker tudi če nekomu uspe prihraniti celo plačo, še ne bo za GLS 500..

Je pač verjetno že omožila koga iz fidesa ali kakega, ki je pri korupciji zraven.