Dama v GLS 500 4M

altermost

Fizikalc
14. maj 2015
258
75
28
Včeraj sem po naročilu naše moral poleg ostale špecerije prinesti tudi jajca. Ko sem v Leclercu prišel pred polico z jajci sem opazil damico z idealnimi proporci urejeno v nulo s polnim vozom, ki je pregledovala - prelagala jajca, kjer sem imel namen kupiti enaka jajca sem šel še po smetano in se vrnil ter zagrabil tri zavitke jajc in odšel plačat. Spotoma sem med odhajanjem v avto videl, da je damica zlagala robo v MB GLS 500 4M parkiranega na prostoru za invalide. Po prihodu domov me je naša ob zlaganju v hladilnik nazijala zakaj sem prinesel dva zavitka S velikosti in samo enega L - ker vem da sem pogledal na škatlo da bi bila jajca L sem se spomnil damice, ki je prekladala in je morala zamenjati jajca iz škatle L v svojo škatlo S (ki so bila označena z -50%).
Nauk zgodbe
- prekladaj jajca in prislužil si boš GLS-a
- redno pregleduj jajca da doma ne boš nastradal

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Ja, jaz sem takim imbecilom (dami v meæki) fovš. Ker zmorejo biti taki gnoji kot so, brez pomisleka in brez sramu.
Jaz ne znam in ne (z)morem.

22. jul 2007
13.583
1.767
113
124
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Včeraj sem po naročilu naše moral poleg ostale špecerije prinesti tudi jajca. Ko sem v Leclercu prišel pred polico z jajci sem opazil damico z idealnimi proporci urejeno v nulo s polnim vozom, ki je pregledovala - prelagala jajca, kjer sem imel namen kupiti enaka jajca sem šel še po smetano in se vrnil ter zagrabil tri zavitke jajc in odšel plačat. Spotoma sem med odhajanjem v avto videl, da je damica zlagala robo v MB GLS 500 4M parkiranega na prostoru za invalide. Po prihodu domov me je naša ob zlaganju v hladilnik nazijala zakaj sem prinesel dva zavitka S velikosti in samo enega L - ker vem da sem pogledal na škatlo da bi bila jajca L sem se spomnil damice, ki je prekladala in je morala zamenjati jajca iz škatle L v svojo škatlo S (ki so bila označena z -50%).
Nauk zgodbe
GLS ne pride od prekladanja jajc ampak klobas
evil.gif

altermost

Fizikalc
14. maj 2015
258
75
28
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Verjetno ima že doma tako poštimano-kukavičja jajca.
Mi je žal da je nisem posnel, in ko bi izvedel čigava damica je bi z veseljem poslal na Slovenske novice in podobene pofl cajtnge, pa bi se "ata" verjetno sam javil s kako prepovedjo objavljanja.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.083
113
Dama je prejemnik pomoči na CSD. Avto pa ji je posodil dobri sosed, da je lahko šla po najcenejšo hrano za 10 lačnih ust, ki jih ima doma.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Nauk zgodbe

A baba je dejansko preložila "L" jajca v "S" škatlo v trgovini? Pa to ne moreš verjet....

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.644
113
Marlbor
Zgodba je seveda izmišljena, ker škatlo polnih jajc L velikosti ni tako enostavno preložit v škatlo polnih S velikosti. Sploh samo z dvema rokama ... verjamem pa, da je odpirala škatle in preverila, če so jajca nepoškodovana - kar vedno storim tudi sam.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Nauk zgodbe
GLS ne pride od prekladanja jajc ampak klobas
evil.gif
jajca so vezana na klobase
grims-1.gif

ja velikokrat se tako z največjimi avti najbolj bedni. obračajo milijone težijo pa za 5 centov.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Zgodba je seveda izmišljena, ker škatlo polnih jajc L velikosti ni tako enostavno preložit v škatlo polnih S velikosti. Sploh samo z dvema rokama ... verjamem pa, da je odpirala škatle in preverila, če so jajca nepoškodovana - kar vedno storim tudi sam.
če to redno počneš se da v parih sekundah. če je to res delala je pa drugo vprašanje...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

ja itak...

pa kakšno domišljijo imajo eni, da mislijo, da nekdo dejansko prelaga jajca zarad nekaj centov razlike... sploh ne vem, kdo pri jajcih gleda na akcije, ker so itak praktično zastonj....

in da se potem še tak domišljijski spis napiše....

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.148
113
itak favšija. Če ne bi imela GLSa od jebača, je nebi niti porajtal na parkirplacu. Tako pa je tukaj vdarla ven slovenska zavist in favšija in to povezala pač z jajcami, ker drugega ni bilo... namest da bi sebe reveža pogledal.

altermost

Fizikalc
14. maj 2015
258
75
28
Najprej sem jo opazil ko je prelagala jajca-ker je bila res prva liga sem si ji namenil večjo pozornost - najprej sem mislil, da prelaga zaradi kakšnega razbitega, ko pa sem jih doma slišal in se na lastne oči prepričal, da so v dveh škatlah drobna jajca v eni pa normalna mi je bilo jasno da ni zamenjala škatle Jata. Naslednjič mi je padla v oči zato ker je bil beli MB parkiran na prostoru za invalide in če poznaš Leclerkov parking se boš spomnil, da moraš poleg tega parkinga če hočeš priti do svojega avta.
Ponavadi ne pišem ampak za tak eksces je bilo pa vredno napisat - vsaj spoznaš kako reagirajo apak od človeka, ki dela škarfo samo zato, da sosedom pokvari razgled drugačnega komentarja nisem pričakoval.