Daljinec za HTPC

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Še čakam da pridem. Napišem vtise ko probam zadevo.

Čudno za Minixa, saj ga sicer kar pohvalijo (tisti starejši model res ne tako).

22. jul 2007
13.385
1.646
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ali pa, klik samo ne vem, če podpira win 8 in 10
sprasujem se.gif
Dela
smile-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Bluetooth trackpad mi je super sluzil ko sem imel na macu kodi. Zraven pa se pod mizi bluetooth tipkovnico.

Kaj pa kaksen app na telefonu/tablici/starem smartfonu?
Sem napisal da sem popravil obstoječ daljinec. Dela odlično.

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
ksz...

Že nekaj časa imam FLIRC USB, ki dela povsod. Zadeva simulira usb tipkovnico, zato ne potrebuje nobenih driverjev, dela pa s katerim koli daljincem
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Še čakam da pridem. Napišem vtise ko probam zadevo.

Čudno za Minixa, saj ga sicer kar pohvalijo (tisti starejši model res ne tako).

Ko vklopim air mouse dela ok dokler ne obrnem daljinca preko katere od osi XYZ. Potem se mu zmeša...gor je dol, levo je desno, gor je levo, desno je dol itd... Kar RES popije živce.
jezen.gif

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
Nabavi navadno bluetooth mini tipkovnico.

Jaz imam tole. Rii:
http://www.initcron.org/wp-content/uploads/2010/10/Rii-Mini-Wireless-Keyboard_2.jpg

Dela že sedem let. Kupil sem ga še v cajtih ko je zadeva stala 30 funtov. Zdaj že malo fejsliftanega in z remote gumbi zadaj dobiš za 14! Plug and play, dela brez drajverja.

V bistvu navadna tipkovnica + touchpad. Baterija mi po sedmih letih še vedno drži več kot en mesec za uporabo vsak večer. Po par minutah gre sam v power save, ima backlight, laser ma ni da ni. :D Dvakrat na leto je mogoče potrebno iztaknit in ponovno vtaknit receiver ker se ne najdeta, to je vse. Dela BP tudi ko pride mašina iz standbya.

Obstajajo tudi bolj fensi modeli. Tudi čistokrvni rii daljinc je že zunaj. Jaz si sicer HTPC ne predstavljam brez qwerty ker brez tega lahko samo z miško surfaš.
wink-1.gif
Najboljša zadeva ever kar sem jo kdaj nabavil od kitajca.

sass

Guru
1. sep 2007
5.201
845
113
Citat:
Uporabnik getrag pravi:
... Jaz si sicer HTPC ne predstavljam brez qwerty ker brez tega lahko samo z miško surfaš.
wink-1.gif
Najboljša zadeva ever kar sem jo kdaj nabavil od kitajca.
ni res, najbolj udobna metoda za upravljanje HTPC je kar daljinec od TV preko HDMI-CEC
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ja, sej sem jest tud tam vzel, tale link mi je pač zdaj prvi prišel pod miško.

Bomo videli. Jaz zadevo kar čakam, ker je predvajaj.si aplikacija za android tako štorasta za uporabo z daljincem.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Jest sem naročil tole:

http://www.geekbuying.com/item...urce=ShareAsale

Evo, končno sem dobil tole Mele Airmouse. Prvi vtis je zelo pozitiven, na boxu dela vse lepo brez kakšnih nastavitev, najbolj pa navduši prav precizna "miška", saj se da lepo zadeti tudi recimo tako drobno stvar kot je pozicija na sliderju.

Edino kar me še zanima je koliko bo trajala baterija.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Citat:
Jest sem naročil tole:

http://www.geekbuying.com/item...urce=ShareAsale

Evo, končno sem dobil tole Mele Airmouse. Prvi vtis je zelo pozitiven, na boxu dela vse lepo brez kakšnih nastavitev, najbolj pa navduši prav precizna "miška", saj se da lepo zadeti tudi recimo tako drobno stvar kot je pozicija na sliderju.

Edino kar me še zanima je koliko bo trajala baterija.

Jaz sem danes dobil, stestiram.
smile-1.gif