Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam 2 IP kameri priklopljeni na NVR. Lokalno mi vse špila. prek interneta pa ne. Porte imam menda pravilno forvardirane... (slika)
Ali je še kaj za nastavit?
samo fyi ker mam tudi nek čuden problem in mogoče je tudi zate rešitev
meni če sem na lokalni mreži deluje povezava samo preko lokalnega ip in ne preko statičnega. če sem nisem na istem internetu, pa zadeva normalno dela...
če sprobavaš preko mobilnega interneta na telefonu, so problem zaprti porti pri operaterju.
žal pomga ali da ugotoviš odprt port ali preusmeriš na kak open dns in od tam naprej na telefon.
Tale portal mi pokaže vse porte pravilno: http://www.canyouseeme.org/.
Ne dela mi ne prek mobilnega niti prek navadnega interneta.
Imam pa statični IP. OK, to sedaj ni pomembno, bom pa vseeno poizkusil z dynamic DNS zadevo. čeprav mislim da to ne igra vloge...
Citat: Uporabnik MAKY_ pravi:
samo fyi ker mam tudi nek čuden problem in mogoče je tudi zate rešitev
meni če sem na lokalni mreži deluje povezava samo preko lokalnega ip in ne preko statičnega. če sem nisem na istem internetu, pa zadeva normalno dela...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.