DAB BT zvocnik

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.558
6.641
113
pri taščici
Ker se FM “poslavlja", iščem bt zvočnik z neko nižjo ceno in DAB radijskim sprejemnikom. Nakup najbrž pri nas.
Je kdo zasledil kaj pametnega?
FM se dobi že za 50 evrov in manj, ne rabim za disko poganjat

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.558
6.641
113
pri taščici
Glede na to da je DAB res se lepo zasoljen, je vseeno če imam zraven njega GSM, pa internetni radio preko njega predvajam.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.965
113
najrajš na babi
Glede na to da je DAB res se lepo zasoljen, je vseeno če imam zraven njega GSM, pa internetni radio preko njega predvajam.

To je res. Lahko preko zvočnikov v GSM radio predvajaš, ampak te prenosni imajo dosti, dosti boljši zvok in glasnejši so (beri piknik za bajto z čvekom in krohotom, itd). Recimo tist anker sem v BB dobil za nekih 28 EUR. baterija zdrži 24 ur neprekinjenega predvajanja pri 80% glasnosti. 2x6 W moči, zadeva je glasna že za kako dnevno sobo, zvok zelo zelo OK, na ravni kakega JBL za 100+. Uporabljam ga predvsem za kake piknike na vrtu, potovanja, dopust, tamali ga na izlete vzame, itd. Ni pa vodoodporen, to je Sound core 2, ampak ga tamali redno v kopalnici uporablja da muziko nažiga med tuširanjem, pa zadeva dela. Pa če stari laptop uporabljam, kjer so zvočniki hin, ga priklopim preko BT in je tudi OK namesto namenskih rač. zvočnikov. Za ta denar OK zadeva.

Na aliju sem še namensko torbico vzel in gasa

https://www.aliexpress.com/item/Tra...810.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.62db4c4d0HnYG7

No sedaj vidim da je kr draga, kak mesec nazaj sem točno to vzel za 2,5 EUR

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.714
67
48
Ta Anker soundcore imam tudi sam in ni slab, ampak sem imel priložnosti slišati tudi JLB Flipa in je veliko boljši. Če boš že izbiral.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.827
-428
113
ja sej charge 3 je tud vecja zadeva...

sej sm ga narocil, bomo videli ce bo ok. sej ga bolj zarad dab+ vzel. dobi se drugace druge firme za ta denar tudi mocnejse zadeve z vecjo baterijo... aja cena pa ni vec 72e... :) je pa se vedno najcenejsi na ideo

dejmo probat jbl... :)

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.383
380
83
Ja, v torek je prišel. Radio dela BP, zvočnik je glasen, ampak ima manj basa kot recimo mon charge 3. Ampam overall je dober nakup za tamalo. Sploh za to ceno :)

Mam eno vprasanje. Hotel kupiti JBL tuner samo pod pogojem da ga lahko povezes z flip ali charge serijo. Prodajalc reku da ni mozno. Ce imas obe JLB zadevi lahko poves ce ta trditev prodajalca drzi. Hvala.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Mam eno vprasanje. Hotel kupiti JBL tuner samo pod pogojem da ga lahko povezes z flip ali charge serijo. Prodajalc reku da ni mozno. Ce imas obe JLB zadevi lahko poves ce ta trditev prodajalca drzi. Hvala.

Ne, tuner nima te opcije. Niti nima opcije filat telefona, ma "le" 2000mAh baterijo.

Pri nas dela BP, sem pa tako ali tako kupil za tamalo, ker samo prek DAB lovimo pri nas Anteno, ki je za njo zakon :S (ne vem kje sem falil pri vzgoji :D)

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
ja sej charge 3 je tud vecja zadeva...

sej sm ga narocil, bomo videli ce bo ok. sej ga bolj zarad dab+ vzel. dobi se drugace druge firme za ta denar tudi mocnejse zadeve z vecjo baterijo... aja cena pa ni vec 72e... :) je pa se vedno najcenejsi na ideo

dejmo probat jbl... :)

Se ja, tudi recimo Medion ima dobre zadeve v nemčiji. Ampak sam sem z JBL zmeraj zadovoljen, ubistvu me še niso razočaral...