DA TI NE MOREJO SPIZDIT

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaa. nosi se pod majico in se tesno prilega telesu. ko ti je najbolj vroče te greje.

glede tega kako vzameš od tam denar ven je zgodba precej ista kot pri mojem preldogu. če je pod majico se slačiš.

zdej pa ker je ta okolipasni pod majico, ker če ne je na udaru da se ga odtrga je zadeva slačenja vedno v igri.
moj predlog daš čez majico, je na dveh pasovih, ne samo enem in še varovan z roko. tko da sred poletja ga maš opasanega in ni problem nič ven vlečt, pa še popka ne kažeš.

dobil ga nisem, kupil ga nisem, imel sme ga enkrat sposojenega. in je the best of. še k v kupeju ležiš, pa se vidijo tisti pasovi nben ne ve, a si krimič al mafijaš. redki posumijo da ni pištoljero, ampak torbica.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
Iglu šport ima tole

16LA130607_Two_Zip_Waist_Safe.jpg

Podobno se dobi tudi v mayamaya. Sem jo mel lani na kubi, sploh ne čutiš da jo maš. Zelo dobra stvar.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
KSZ:Danes pa res folk za vsak drek išče namensko zadevo. V teh mrzlih dneh pod pulover oblečeš majico z žepom pa je.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kako misliš danes?

Jaz sem torbico (pasoš in denar) za okoli vratu imel že pred točno 21. leti.
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
oz, da ti težje spizdijo...

Iščem kje bi se dalo kupit tiste torbice za pod majco-okoli pasu.
Tiste turistične, da daš keš in dokumente not...

Ve kdo kje bi se dalo to dobit?

hvala.

Ti jo lahko jaz dam. Ni sicer točno da, sluzi pa namenu zelo dobro, tanka + dost žepov + prijeten meterial za kožo.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Ali pa ,da ti na notranjo stran kavbojk všijejo še en žepek npr da se zapre na ježka.

Sicer ,pa nam je povedal en turistični vodnik kako delajo lopovi ,da odkrijejo kje imaš skrit denar.
Najprej se nekdo zaleti v tebe ,nek tretji pa od daleč gleda kam se bo potencijalna žrtev nagonsko prijela (da preveri če imaš še denar na svojem mestu) nato pa ni več daleč ,da se te lotijo.