Citat:
Jah, ni čisto tako....te, ki jih jaz poznam, peljelo bolj ali manj tako kot avtomobili.... Drugače pa se seveda najde tudi nekaj kamikaz...
Eh kolega tle spet ne bovo prišla skupaj.
Poglej, kot veš, jaz vozim po predpisih in omejitvah...prmejduš do zdaj v moji voznišjki karieti nisem prehitel več motoristov kot imam prstov na rokah. Pa še tiste, ki sem prehitel, sem jih največkrat prehitel zato, ker jih je dež ujel, al so pa krujzali, al pa so se že ustavljali. No kaki čoperisti in mopedisti so tle izključeni.
In evo, nebi bil alter al pa stari sux, če se pa glih na teh forumih nebi dobili primerki, ki pa srečujejo in poznajo pa same take počasne motoriste in samo z redkimi tahitrimi zgolj slučaji. Saj ne rečem, kakšen avtomobolist, ki vozi po predpisih in omejitvah tako kot jaz se najde, ampak motoristi so pa še bolj redki kot tartufi na gorenjskem.....
Žal tej zgodbi spet nebom verjel, ker sem pač vsak dan na cesti in gledam.
Kot sem rekel, jaz vozim po omejitvah in če vi res vidite toliko počasnih mortoristov pomeni lahko samo nekaj in to je, da ste vi še hitrejši od njih in to od teh, ki so že itak prehitri. Tle ni druge razlage.
Žal, kolega te zgodbe mi neboš prodal.
Citat:
A tebe nič ne mika motor, ker si preudaren možakar, bi bilo to zate idealno.
Imaš prav, motorji bi bili primerni samo za take kot sem jaz, torej prevdarne. Drgač pa mene motor ne mika niti pod razno. Če ti po pravici povem, bi se me bilo sram peljat na motorju tako kot v BMWju. O takih, ki imajo taka prevozna sredstva imam prav posebno mnenje.
Veš kako je to, dlje živiš, več vidiš in več se naučiš.