Čudni prodajalci na bolhi

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
hahaha komedija... Kar sm js kupovala prek bolhe, smo se vedno v živo dobil, stestiral opremo (fotkiče), edino enkrat smo se zmenli za plačilo po povzetju, je blo tko najbolj varno. js mam precej dobre izkušnje, ker mi je folk puščal fotoaparate in objektive tut za kak teden v uporabo in ko se pač nisem odločla, ni blo panike.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Ker je ravno govora o čudnih prodajalcih me zanima kaj mora imeti prenosnik, ki ga kupiš od "posrednika" sicer nov prenosnik iz Slovenije?
Predvidevam, da potrjeno garancijo mogoče kopijo originalnega računa ob predpostavki, da je resnično originalno zapakiran in nepoškodovan! Je kakšna možnost, da še kaj preverim oziroma kaj bi še moralo biti zraven!?
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če je res čisto nov je ponavadi zraven še en kup papirjev pa kak cd.
hm fotokopija računa je že tko mal, vsekakor pa garancijski list

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
Jaz imam z Bolho tudi dobre izkušnje. Prodali smo pralni stroj, kupila pa sem avtoradio. Avtoradio je bil nov, od ene avstrijske firme. Mi je pa Bolha zabavna ravno zaradi takih oglasov.

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
ja dost je če ma samo račun, sam mora gor pisat, da velja kot garancija - vsaj tko so men rekli (no na mojem žal pač ni pisal
smile-1.gif
) tko da js kr zatežim da hočem met poštempljan obrazec za garancijo.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Sicer še vedno off topic ampak samo, da zaključim kar sem začel! Prenosnik sem kupil in sedaj že teden dni tudi uporabljal.
Sem pa zelo zadovoljen in zadeve sem tudi preveril preko spleta na zgoraj omenjenih linkih tako, da je vse OK!
cool-1.gif