Čudni prodajalci na bolhi

B81

22. jul 2007
37.602
10.899
113
Pa to so napizdancije, je verjetno treba denar poslat kam....pol pa najdejo kakega kratkohlačnika, ki je imel birmo in je nekaj denarja dobil, pa ga napizdijo.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
smo prodali čisto nov odklenjen telefon in so vse čisto nova nudimo kupiti 3 zaslužiti 1 prost

hysterical-1.gif

Se že na kilometer vidi , da je nateg. Pa še cena
bonk.gif
. Ma ni človeka, ki bi karkoli prodajal tako, da bi šel v minus.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
So pa na Bolhi zela ažurni, ko pa slovenec malo drugače napiše naslov, ga pa takoj obvestijo, da je oglas zbrisan
frown-1.gif

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Njihov odgovor na moje zanimanje za Omnio
Citat:
Zdravo VitoC

Thansk za vašo pošto kot pričakujemo, da imajo dolgo in zdravo poslovati z vami.

Glede na vaše pošte smo veseli, da vas lahko obvestim, da so vsi naši telefoni so popolnoma nove, zapečatenih na prvotne tovarniške ohišju s popolno opremo, ki prihaja tudi s 1year mednarodno garancijo in 3month politike vračanja (če je škoda).

Družbe, ki prosi cena za Samsung Omnia je 300euro togethere s strani ladijskega pristojbine in smo veseli, da ti povem, da bomo se prodali za vas po stopnji 250euro, če kupujete do družbe Minimalna količina za naročilo, ki je 5units in dobil 1unit zastonj.
Naše podjetje se nahaja v Združenem kraljestvu, ki je glavo urada in tudi bomo nadzor nad tremi podružnicami, ki se nahaja na Finskem, v Zahodni Afriki in Singapour.

Počnemo tukaj ladij prek ladjarske relaible kurirsko službo, ki bo diliver v 48hours na vaše ciljne države in vam izdati podrobnosti o pošiljki, kot so Airway Bill in sledilne številke, kot je za vas, da zagotovite, da vaš paket prijavljen pred dostavo.

Naš način plačila so kot slediti:
T / T Bančno nakazilo v znesku nad 2000euro \
Western Union Money Transfer za znesek pod 2000euro

Vljudno priti nazaj do nas s spodaj informations, da nadaljuje z vaše naročilo.

Sprejemniki Ime in priimek:
Ladijski Naslov:
Kontakt Številka mobilnega telefona:
Posebne enote:

Mnogo Hvala
Sales Manager (Mathew Johnson).

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Bolha je čisto problematična, ker v bistuv nimaš kam prijavit prodajalca. Vsaj jaz sem zadnjič iskala, ko se je izkazal, da en tip gor prodaja, ko sploh nima roba na zalogi oziroma mi je poskusil kot 'nov in neodprt' poskušal prodati demo paket napravic, pa se je izkazalo, da mu ena fali in se je celo zadržal. Rajš ebay ... čeprav se tudi tam lahko carsko daš nategnit ...

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Lahko pa na Bolhi kupite Nokio N97;) , ki bo v prodaji šele v drugem četrtletju 2009, pa rečite, če to ni ugodno....za posrat

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Res ne vem kaj delajo pri Bolhi, da takšne oglase pustijo gor? Enkrat sem v oglas dodal poleg cene, da tudi menjam in so mi ga v roku par ur umaknili! Kr neki no. Itak se takšne zadeve kupuje na ebayu.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
guugl translejt hahaha

Racunalniski prevod sploh ni slab, ce pomislis koliko zatipkov je v besedilu in da anglesko govorec ne poznajo sklonov v taki obliki, kot mi ...