Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Številke brute-forcajo, torej ugibajo.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
če imaš dokaze, da si številke našel javno objavljene na netu, si brez skrbi! Na žalost govorim iz lastnih izkušenj
Kaj pa če številke nimas nikjer objavljene v imeniku, naprimer predplačniško številko ki jo imas le v oglasih?
Namreč danes zjutraj me je zbudila ženska iz Jupiter agencije, da je mojo številko dobila v imeniku, ko pa me je zanimalo kater imenik , katero ime itd... se je pa začelo "ummm...ja veste jz mam samo številko, mam samo imenik številk, mogoče sm se zmotila,..."
Skratka, če se mene vpraša, dobi vsak toliko in toliko številk za klicat in nadlegujejo....
Prijavit? Kam?
Katera stran?Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Sem že pred leti zahteval izbris iz oglasa, pa je tudi vse utihnlo
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Številke brute-forcajo, torej ugibajo.
Tebe tudi ne. Ti vedno placas klic na stevilko kamor klices. Ce je to kongo je pac kongo. Preusmeritev vedno placa uporabnik ki je preusmeritev nastavil. Primer ko bi ti klical v kongo, stevilma bi bila preusmerjena v satelitsko omrezje in bi se tebi zaracunal klic v satelitsko omrezje, ni mozen. Ce tega ne ves - nevednost skodi tebi saj se brezveze sekiras.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Nevednost te ne opravičuje.
Ave.
Je nekdo drug klical s tvojim telefonom. To, da te je številka klicala nazaj in poklopla slušalka, pa je znak da se nisi oglasil kot prava oseba.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
ksz...
zanima me ce oz kako je to mogoce...
2tedna nazaj klicala cifra iz +41...Švica...
sem samo dvignil in pac oseba na drugi strani je poklopla....zvok starega telefona na slusalko...
nazaj NISEM klical...v mojem telefonu ni klica nazaj...na mobitelovi centrali pa prikazuje 3klice....en minuto in malo...kao jaz klical.. in 2 iz te cifre kot da je on mene klical in sva se menila po par 10sec...
Cena za to...25 eur
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
antimosquito(nekaj kar oddaja prek zvocnika komarjem motec zvok)...
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Je nekdo drug klical s tvojim telefonom. To, da te je številka klicala nazaj in poklopla slušalka, pa je znak da se nisi oglasil kot prava oseba.