čudna reakcija...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.999
-373
113
Poslušam dons na radiu v eni oddaji, k folk opisuje neverjetna doživetja.

In kliče en tip in začne pripovedovat, da tko stoji na semaforju in se k njemu usede en tip, ne bu ne mu, sam reče, če ga pelje do XXX. Tip se je malo usral, in ga je pač peljal. Vmes gresta mim ene inkasantske točke, in mu reče, če se lahko pripne, pa mu gost reče, da se ne boji policajev, ker ima pištolo. Tip se je še bolj posral, in je bil tiho do točke XXX, kjer mu je gost rekel, če ga lahko zategne še malo dlje, češ da gre obiskat sina v ta kraj. In tipu je bilo itak mimgrede in ga zapelje še malo dlje, ker mu ustavi in tip gre ven. Spet ne bu ne mu, sam izstopi in gre.

Ok, pač se zgodi, da se ti en usede v avto. Ampak čudna mi je reakcija šoferja, ker je to pripovedoval v smehu in se sedaj seveda tej prigodi smeji. Še bolj me pa čudi to, da ni poklical policije, in jim razložil, da mu je v avto vdrl moški s pištolo, kateri je grozil, da bi v primeru srečanja s policaji le to tudi uporabil. Kar je pa še huje, oborožen človek, čist napsihiran gre na obisk k sinu. Lahko da sta z mamo ločena, in ima prepoved obiskov ali pa kej podobnega... skratka, kdo normalne gre na obisku k sinu s pištolo???

A sm zdej jest čuden, al je un šofer čist neustrezno reagiral??

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kupi naj avto, ki se sam zaklene..tko na hitr..
Če mu nič drugega ne pade na pamet.
smile-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.756
5.909
113
Ali pa na postaji hitro cukneš ključe in pobegneš iz avta in pokliče policijo. Naprej se ne bo mogel odpeljat. Notri pa tudi verjetno ne bo čakal.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
smile-1.gif

467716-post_slo.gif

Kolega je naredil drugače: na pumpi je šel tankat, z babo na sovozniškem sedežu. Gre plačat, pride ven, se vsede v avto in odpelje. Ko je že zapeljal s pumpe, ga sopotnica pocuka za rokav in vpraša če ni morda zamešal avtomobila.

Kaj narediti da se ne ponovi? Ne kupuj avta, ki ga imajo "vsi" (golf) in ne v barvi, ki jo imajo "vsi" (kovinska srebrna)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.766
15.821
113
Enkrat pred leti čakam v Kamniku na parkirišču pred blokom a tik ob glavni cesti v Silvii s prižagnim motorjem, saj naj bi kolega zdaj zdaj uletel ven iz bloka in se mi kar na enkrat odprejo sovoznikova vrata in se meni nič, tebi nič lepo not komaj skobaca (dokaj nizek avto) ena okoli 70-80 letna ženica, vsa siva, pokrivljena ter z eno berglo in me prosi, če jo lahko zapeljem do Svetilnika (lokacija oddaljena cca.200m), ker jo zelo noge bolijo in težko hodi. Seveda mi ni bilo težko jo do tja zapeljat in sem jo odložil ter bil nazaj še predej je do mene uletel kolega ampak ta način no, halooo
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.766
15.821
113
Citat:
Uporabnik Scorp84 pravi:
Ali pa je vso zgodbo malo prenapihnil, samo da bi bil v središču pozornosti...

Meni je malo čudna tista, da ga je sopotnica začela spraševati šele, ko je že odpeljal s črpalke. Najverjetneje se začne v takem primeru folk oglašat že takoj, ko se v avto vsede napačna oseba.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Hm, enkrat je stari čakal matko, ki je bila v trgovini in se pogovarjal po telefonu. Slučajno je mimo prišla moja tašča, in se usedla v avto. Stari se pogovarja naprej, zakurbla in spelje. Po par 100 m, ko odloži telefon reče tašča:"in Tone, kako si?" Je skor zapeljal s ceste.
hysterical-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
hysterical-1.gif

To, da so pa nekateri sopotnice pozabili na bencinski, ker so šli dedci plačat račun, medtem pa sopotnica na WC .
ahh.. to ni več nenavadni dogodek, to jih menda kar velik "pozabi ".

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
smile-1.gif

467716-post_slo.gif

Kolega je naredil drugače: na pumpi je šel tankat, z babo na sovozniškem sedežu. Gre plačat, pride ven, se vsede v avto in odpelje. Ko je že zapeljal s pumpe, ga sopotnica pocuka za rokav in vpraša če ni morda zamešal avtomobila.

Kaj narediti da se ne ponovi? Ne kupuj avta, ki ga imajo "vsi" (golf) in ne v barvi, ki jo imajo "vsi" (kovinska srebrna)
je vsaj bila boljša sovoznica kot v prejšnjem?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Enkrat pred leti čakam v Kamniku na parkirišču pred blokom a tik ob glavni cesti v Silvii s prižagnim motorjem, saj naj bi kolega zdaj zdaj uletel ven iz bloka in se mi kar na enkrat odprejo sovoznikova vrata in se meni nič, tebi nič lepo not komaj skobaca (dokaj nizek avto) ena okoli 70-80 letna ženica, vsa siva, pokrivljena ter z eno berglo in me prosi, če jo lahko zapeljem do Svetilnika (lokacija oddaljena cca.200m), ker jo zelo noge bolijo in težko hodi. Seveda mi ni bilo težko jo do tja zapeljat in sem jo odložil ter bil nazaj še predej je do mene uletel kolega ampak ta način no, halooo
grin1.gif
sem mel jaz eno podobno. čakam na semaforju (delo na cesti) pa me ena vpraša a mene čakaš? ji rečem ne ampak ženska stara pa sem jo vseeno peljal ene 2 vasi naprej - je lih bila na moji poti.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
hysterical-1.gif

To, da so pa nekateri sopotnice pozabili na bencinski, ker so šli dedci plačat račun, medtem pa sopotnica na WC .
ahh.. to ni več nenavadni dogodek, to jih menda kar velik "pozabi ".

Aha
evil.gif

Kakšen ljubi mir je potem na poti
smile-1.gif

Pa še ene dva dni potem
grin1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Scorp84 pravi:
Ali pa je vso zgodbo malo prenapihnil, samo da bi bil v središču pozornosti...

Meni je malo čudna tista, da ga je sopotnica začela spraševati šele, ko je že odpeljal s črpalke. Najverjetneje se začne v takem primeru folk oglašat že takoj, ko se v avto vsede napačna oseba.
mogoče je bila presenečena... sicer pa kako se pri golfu odpre tank za gorivo? ker če je na ključ potem tega ni mogel narediti, če je na kljukco v avtu in je bil ključ v ključavnici potem ja. (a je sploh bil golf?)

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj imaš kup primerov, ko je nekdo po nesreči na velikem parkirišču odklenil in odpeljal tujega golfa.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
jaz vem za katre... ampak to so bili avti ko je bilo na trgu ene 100 različnih ljučev za vse izdelane avte
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.766
15.821
113
Ma kakšni ključi, stoenko si đabe odpru in odpeljal z jedilnim nožem
aplauz.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Pred xy leti stojim na enem počivališču pri Padovi in kadim cigaret. Do mene pristopi črnuh, ki bi se ga človek še sredi dneva ustrašil, kaj šele v polmraku, in me začne fehtati za denar ter nabijati neke zgodbice. Nato mi vrže dve zlati verižici. Ko sem videl, da se ga na miren način ne bom znebil, sem mu dal 100$ in vzel verižici. Tip je izginil, kot se je pojavil. Ponarejeni verižici se pa še danes valjata nekje v predalu.