Glej, poslali so ti račun za 50 €.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
samo plačaš tisto kar dobiš na položnici? Jaz plačam račun ki mi ga pošljejo zdaj pa sem hotel še izpiske in videl kaj vse mi obračunavajo? Imaš ti kako drugače narejeno ne res te ne razumem!
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Glej, poslali so ti račun za 50 €.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
samo plačaš tisto kar dobiš na položnici? Jaz plačam račun ki mi ga pošljejo zdaj pa sem hotel še izpiske in videl kaj vse mi obračunavajo? Imaš ti kako drugače narejeno ne res te ne razumem!
Ti si ugotovil, da si v resnici imel klice le za 35 €.
Torej greš v banko (ali na pošto ali na internet, kak pač plačuješ položnice) in plačaš 35 €. Ne petdeset, ne šestdeset, ampak petintrideset.
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Mobitel d.d. so lopovi na kvadrat pa predvsem nepošteni in še kaj.
Razni Sadarji & co so ravnokar doživeli en kolektivni orgazem...Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kar se pa računa tiče pač vedno plačam kar je na položnici
pa je uspelo?Citat:
Uporabnik stein pravi:
Sem že.Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Poskusi to enkrat pri Simobilu.
Ja, Klik je izpisal "Položnica uspešno plačana".Citat:
Uporabnik Tu_Nera pravi:
pa je uspelo?Citat:
Uporabnik stein pravi:
Sem že.
Če na izpisku vidim 10 EUR za vročo linijo, pa vem da nisem klical, pač odštejem to od računa.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
A te prav razumem ti si sam obračunaš stroške? Kok pogoste pa se zmotijo? A lovili te še niso?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če na izpisku vidim 10 EUR za vročo linijo, pa vem da nisem klical, pač odštejem to od računa.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
A te prav razumem ti si sam obračunaš stroške? Kok pogoste pa se zmotijo? A lovili te še niso?
Ne vem, zakaj eni po vsej sili komplicirate ?
K.I.S.S. - "Keep it simple, stupid"
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik vaginko pravi:
Ne vem, zakaj eni po vsej sili komplicirate ?
K.I.S.S. - "Keep it simple, stupid"
Tako nalagaš, da se kar kadi.