Čuden obračun mobitel!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Saj sem napisal v skrajnem primeru! Prvo se proba problem rešit po mirni poti
zmaga.gif
nič na silo če si pa ne bodo dali kaj dopovedat bomo pa potem razmišljali kako naprej!

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
@vaginko: Na časopise ne ravno računati, boš samo izgubljal čas. Takšnih, bom v časopis dal, je vsak mesec 1000. Napiši pisno pritožbo, počakaj odgovor in kolikor poznam zadeve, bo to konec vsega.

@bokyto: Če nisi plačal položnice, ne razlagaj okoli da so lopovi in nepošteni.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
samo plačaš tisto kar dobiš na položnici? Jaz plačam račun ki mi ga pošljejo zdaj pa sem hotel še izpiske in videl kaj vse mi obračunavajo? Imaš ti kako drugače narejeno ne res te ne razumem!
Glej, poslali so ti račun za 50 €.
Ti si ugotovil, da si v resnici imel klice le za 35 €.

Torej greš v banko (ali na pošto ali na internet, kak pač plačuješ položnice) in plačaš 35 €. Ne petdeset, ne šestdeset, ampak petintrideset.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
samo plačaš tisto kar dobiš na položnici? Jaz plačam račun ki mi ga pošljejo zdaj pa sem hotel še izpiske in videl kaj vse mi obračunavajo? Imaš ti kako drugače narejeno ne res te ne razumem!
Glej, poslali so ti račun za 50 €.
Ti si ugotovil, da si v resnici imel klice le za 35 €.

Torej greš v banko (ali na pošto ali na internet, kak pač plačuješ položnice) in plačaš 35 €. Ne petdeset, ne šestdeset, ampak petintrideset.

Poskusi to enkrat pri Simobilu.
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ravno iz mobitela! To bi morali videt ko sem na mizo dal izpiske klicov in njihovo negativno rešeno pritožbo! Zakaj je negativno rešena bodo preverili kot tudi to kako je lahko klic obračunan na številki 080 ki je vedno brezplačna ni jim tudi jasno od kod obračunani klici, ki jih na izpisku ni! Prosili so me naj malo počakam da mi bodo tekom tedna rešili zadevo!
Kar se pa računa tiče pač vedno plačam kar je na položnici bomo videli kako se bo to rešilo!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kar se pa računa tiče pač vedno plačam kar je na položnici
Razni Sadarji & co so ravnokar doživeli en kolektivni orgazem...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
A te prav razumem ti si sam obračunaš stroške? Kok pogoste pa se zmotijo? A lovili te še niso?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
A te prav razumem ti si sam obračunaš stroške? Kok pogoste pa se zmotijo? A lovili te še niso?
Če na izpisku vidim 10 EUR za vročo linijo, pa vem da nisem klical, pač odštejem to od računa.

Ne vem, zakaj eni po vsej sili komplicirate ?

K.I.S.S. - "Keep it simple, stupid"

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Pa simobil ti ne kaj zakomplicira da se nisi pritožil na račun al pa kaj podobnega? Ti še niso nikoli s kakimi ukrepi zagrozili

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Če na izpisku vidim 10 EUR za vročo linijo, pa vem da nisem klical, pač odštejem to od računa.

Tako nalagaš, da se kar kadi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Tako nalagaš, da se kar kadi.

Priznam, malo sem zamešal. To sem naredil z računom za Amis, ne za SiMobil.

Nivo izražanja pa imaš res občudovanja vreden ...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Poglej. Sam plačujem račune za Simobil, Mobitel in Tuš Telekom, to so tisti ki so variabilni. S Simobilom sem imel enkrat problem, ko sem na Live! kupil igro z aparatom, ki igre tudi slučajno ni mogel podpirati (Samsung C100). Računu sem odštel ceno igre in ga plačal. Naslednji mesec sem dobil opomin zaradi dolga v znesku tiste klinčeve igrice. Naslednji mesec pa še strošek tega opomina. Torej - zakaj že naj verjamem tvojim navedbam?

Tuš Telekom mi je prvih nekaj mesecev obračunaval tako ADSL kot tudi TV, čeprav TV ni delovala. Zato sem vsak mesec plačal nižji znesek in začel prejemati opomine. Potrebno je bilo poslati dve pisni pritožbi in po telefonu razložiti vodji računovodstva, da je zadeve spremenil ročno. Potem je bilo OK.

Kaj je glavni razlog, da sem 100% prepričan da blefiraš? Računi se knjižijo avtomatsko. Če kaj premalo plačaš, računalnik preveri zneske in stiska opomin za premalo plačan znesek. Vse je avtomatsko, tako da ni niti teoretične možnosti, da prideš skozi na način kot si ga ti opisal.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
1.) Sem napisal, da sem zamešal SiMobil račun in Amis račun
2.) Za Amis ti lahko pošljem kopije in izpiske
3.) Še vedno imam pri SiMobil zaračunano preveč, tak da čez par tednov lahko naredim vajo (če prej sami ne ugotovijo kaj je in mi vnaprej zmanjšajo račun)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
(zaradi zasebnega sporočila) :

KISS je splošno znana fraza.
Enako kot RTFM in podobni.

Pomeni "ne komplicirat po nepotrebnem".
Dobeseden pomen pa ja bil zgoraj napisan.

Ni žalitev, enako kot RTFM. (ki ga eni celo včasih polepšajo v ... _F_ine Manual)

Se opravičujem, če kdo ni poznal tega izraza in se mu je zdela žaljiva.

LP,
David