Čuden obračun mobitel!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Že dva meseca dobivam čudne obračune klicev v stacionarno omrežje pa sem sedaj! Ta mesec pa sem zahteval izpisek klicev in kaj dobim ne morem verjet! Obračunane imam klice v 080 omrežje (reklamacije za internet)
bonk.gif
Seveda sem malo prej napisal pritožbo !
Se je komu že kdaj zgodilo kaj podobnega? Če samo pomislim da pri 1.000.000 uporabnikov pri vsakem tako naredijo z samo enim evrom kolko pride na mesec nazaj! Ne verjamem da kdo redno gleda izpiske!
bonk.gif

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Obračunane imam klice v 080 omrežje

A ni tako, da so klici v 080 brezplačni samo, če kličeš iz fiksnih številk (iz Slovenije seveda)? Saj ne vem, ampak zdi se mi, da je tako. Jaz Mobitel vedno kličem na njihove 041 številke za uporabnike.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Klicano je bilo od doma je pa bilo več klicev na istega operaterja 080 eni so z 0.00 evrov eni so pa obračunani
bonk.gif

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Napiši točno kakšna je bila postavka na računu!

Če piše na računu KLICI V SLOVENIJI (ali nekaj podobnega) so to klici na vse številke znotraj Slovenije tudi mobilne-razen seveda v Mobitelovo omrežje!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Stvar je prerosta 20.3 je bil prvi klic na ljubljanski kabel 0801525 19.58 uri trajal je 3.30 minuute obračunan je bil z 0,00 evri! isti dan ob 20.02 je bil klic na ljubljanski kabel 0801525 trajal je 11min in 33s obračunan je bil 0,84345 evra! poleg tega seštevek vseh klicanih številk v stacionarno omrežje je izračun mobitela za 60% vrčji kot je moj pa sem 4x računal in dobil iste številke! Za mesec april pa imam obračunane klice v stacionarca na izpisku pa jih ni (jih tudi ne more bit ker nisem klical! to je poanta vsega zdaj sem nesel pritožbo na mobitel in v 8 dneh mi bodo odgovorili!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kot sem obljubil vam danes na kratko napišem odgovor s strani mobitela na reklamacijo glede obračunanih klicev na 0801525 mobitel ne najde napake (na njihovem izpisku je klic na omenjeno številko 20.03 traja 11 min in 33s obračunan pa je 0,84345 ojri pa še pri skupnem seštevku klicev imajo oni več kot jaz cca 60%!! Prav tako ne najde napake pri obračunanih klicih, ki pa jih na njihovem izpisku ni obračunani pa seveda so!
bonk.gif
To je moja prva pritožba v več kot 12 letih nepretrgane naročnine! Zanima me še koliko kaj si še obračunajo ko izpiskov sploh ne vidimo?
Seveda bom tudi o nadaljnjih korakih poročal!

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jaz se s takimi zadeva sploh ne obremenjujem več.
Plačam kolko je prav, in se ne sekiram. Če pa se oni sekirajo, pa kar naj.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a če ti nabijejo 15 evrov zraven za klice ki jih nikjer ni je pol tut ok? Ker če ti je ok ti dam številko računa pa mi jih lahko vsak mesec nakazuješ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A sem pisal nerazumljivo?
Plačas klice, ki si jih dejasnko naredil.
Torej cifra na položnici minus omenjenih 15 EUR.
OK ?
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
samo plačaš tisto kar dobiš na položnici? Jaz plačam račun ki mi ga pošljejo zdaj pa sem hotel še izpiske in videl kaj vse mi obračunavajo? Imaš ti kako drugače narejeno ne res te ne razumem!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Zaprosiš za certifikat, ki ti omogoča uporabo Monitorja. Tam lahko spremlajš vsako svojo dejavnost, ki jo opravljaš preko svoje mobilne številke (smsi, klici, prenos podatkov, gostovanje,...) ter še in še.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Sem klical na mobitel pa mi povejo da so vsi klici na številke 080 brezplačni! A sem mogoče nor a mogoče jaz tu kaj ne razumem?
evil.gif
To je moja prva pritožba v več kot 12 letih nepretrgane naročnine! Zanima me še koliko kaj si še obračunajo ko izpiskov sploh ne vidimo?

Tole s klicem je napacen pristop - take zadeve se ureja pisno. Potem tudi ni "ce bo se enkrat narobe ...", ampak takoj tja, kamor to sodi (ce je za trzno inspekcijo, je za trzno inspekcijo, takoj ko drzis papir v roki). Nic ne izuci nesposobnezev bolj, kot da jih nekaj udari po glavi, in nic je ne podkrepi v njihovi lenobi bolj, kot da jim dovolis slamparijo nadaljevati. Naj pac odpustijo bedaka, ki je to zakuhal, ko bodo razciscevali posledice - sam si je kriv.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Klic je bil narejen zato da se 100% prepričam a je zastonj 080 al ne in odgovor po preverbi je bi DA! Lahko si brez skrbi da u ni popuščanja papirja imam oba v roki in tistega kjer so klici obračnani in jih NI in tistega kjer so klici na 080 OBRAČUNANI! O poteku Vsa bom seveda sproti obveščal v skrajnem primeru še ne vem a bo šlo v kak časopis al samo na tržno inšpekcijo!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Klic je bil narejen zato da se 100% prepričam a je zastonj 080 al ne in odgovor po preverbi je bi DA! Lahko si brez skrbi da u ni popuščanja papirja imam oba v roki in tistega kjer so klici obračnani in jih NI in tistega kjer so klici na 080 OBRAČUNANI! O poteku Vsa bom seveda sproti obveščal v skrajnem primeru še ne vem a bo šlo v kak časopis al samo na tržno inšpekcijo!

Samo en prijateljski nasvet - preden se začneš smešit v časopisih, pošlji PISNO pritožbo in počakaj na odgovor.